Beauty

Dit is het eyeliner zusje van de gehypte Paradise mascara

Dit is het eyeliner zusje van de gehypte Paradise mascara

Het kan je niet ontgaan zijn: de lancering van de Paradise mascara. Influencers, consumenten en eigenlijk het complete internet zijn in de ban van deze mascara die wordt vergeleken met de nummer één en best verkochte mascara van de Verenigde Staten. En nu is er een eyeliner zusje op de markt!

En deze nieuwe eyeliner is niet zomaar een eyeliner, maar een zogenaamde kajal eyeliner. En dat komt even goed uit, want de kajal trend is 'huge' dit najaar. Strak vormgegeven eyeliner looks zien we de laatste tijd namelijk steeds vaker opduiken, met dank aan verschillende make-up artists die de look op de catwalk herintroduceerden.

Eigenlijk bestaat kajal eyeliner al duizenden jaren. De term kajal komt uit India en is een Hindoestaanse meisjesnaam die letterlijk oogliner betekent. Hoewel de oude kajal recepten vroeger nog met de hand of een stok op de oogleden aangebracht werden, zijn er tegenwoordig veel eenvoudigere producten op de markt waarmee je dezelfde eyeliner look kunt creëren. Zoals nu dus de nieuwe Paradise Extatic Kajal van L'Oréal Paris. 

kajal paradise eyeliner

De Paradise Extatic Kajal is geen traditionele eyeliner maar een crayon. Het diepzwarte krijtje heeft een grote punt, die zowel aan de top als aan de zijden te gebruiken is. Je kunt dus niet alleen een mooi smal lijntje tekenen, maar met de schuine zijden ook heel gemakkelijk je ooglid inkleuren. 

kajal eyeliner trend

Net als de Paradise Extatic mascara, gaat deze nieuwe kajal eyeliner ongetwijfeld bij veel meiden in de smaak vallen, want je kunt er dus geweldige eyeliner looks mee maken. Niet alleen mega extreem, maar ook heel subtiel. Wij laten je hieronder zowel de catwalk trend als twee draagbare looks zien!

1. Haute couture

kajal eyeliner trend

Op het bovenste ooglid, upside down of juist op beide oogleden, bij Dior kregen de modellen een heftige eyeliner wing aangemeten die zelfs in de binnenste ooghoek een stukje doorloopt.

2. Halfway

eyeliner halfway

Een traditionele eyeliner wing is zo 2016! Dit najaar ga je voor een 'halfway' look, waarbij je eyeliner niet alleen langs je bovenste ooglid loopt, maar ook is doorgetrokken tot halverwege het onderste ooglid. 

3. Upper eyelid

eyeliner bold

Deze look geeft hetzelfde effect als een gewone eyeliner, maar dan een tikkeltje heftiger. Perfect voor een avondje uit!

Grappig feitje: wij mogen kajal eyeliner dan vooral geschikt vinden voor 's avonds, oorspronkelijk werd kajal eyeliner uitgevonden om juist overdag te gebruiken (om je oogleden te beschermen tegen de felle zon).

De Paradise Extatic Kajal kost € 9,99 en je shopt hem hieronder!

 

 

Welke kajal ooglook vind jij het mooist?

Beeld: Getty / Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top