Oogmake-up

Dit is de juiste eyeliner voor jouw ooglook

Dit is de juiste eyeliner voor jouw ooglook

De feestdagen komen er weer aan. Tijd om uit te pakken met je oogmake-up! Want alleen een likje mascara is tijdens kerst natuurlijk niet genoeg. Gaat glitteroogschaduw of een donkere smokey eye jou net iets te ver? Dan is eyeliner de uitkomst!

Een goede mascara voor je wimpers vinden is al een hele opgave, maar wat dacht je van de juiste eyeliner voor jouw ogen? Er zijn oneindig veel eyeliners en oogpotloden op de markt, iedere met zijn eigen functie en voordelen. Alleen het assortiment van L'Oréal Paris al bestaat uit talloze eyeliners en oogpotloden. Wij testten de verschillende liners en showen je het resultaat!

Super Liner Perfect Slim

super slim

Het voordeel van de Super Liner Perfect Slim is de handige stiftapplicator, waarmee je gemakkelijk een perfect lijntje kunt tekenen van 0,4 mm. Met het dunne puntje kun je heel precies langs je wimperrand tekeken, waardoor je ook de ruimte tussen je wimperhaartjes kunt opvullen. Hierdoor lijkt je wimperrandje voller en is je blik intenser. 

Superliner Le Khol

le kohl

De Superliner Le Khol is perfect om mee te variëren! Het oogpotlood heeft een cremige textuur, waardoor je hem gemakkelijk aanbrengt en je zowel een natuurlijke look als een meer intense blik creëert. Voor een natuurlijk resultaat veeg je het oogpotlood iets uit met een kwastje. 

Superliner Ultra Precision

ultra precision

Voordeel van deze vloeibare eyeliner is dat hij een handige stift applicator heeft (die ook nog eens super flexibel blijkt te zijn) en waarmee je gemakkelijk en snel een verleidelijke oogopslag creëert. De langhoudende eyeliner heeft een zachte formule. Ideaal voor de perfecte wing! 

Super Liner Gel Intenza

intenza eyeliner

De Super Liner Gel Intenza heeft een intens zwarte formule van sterk geconcentreerde pigmenten. Verwacht dus een super zwart lijntje. Ook bijzonder aan deze eyeliner: je brengt hem aan met een precies, professioneel kwastje en de water- en smudgeproof eyeliner belooft tot wel 24 uur lang te blijven zitten. 

Paradise Extatic Kajal

kajal eyeliner

De Paradise Extatic Kajal is geen traditionele eyeliner maar een crayon. Het diepzwarte krijtje heeft een grote punt, die zowel aan de top als aan de zijden te gebruiken is. Je kunt dus niet alleen een mooi smal lijntje tekenen, maar met de schuine zijden ook heel gemakkelijk je ooglid inkleuren. 

Infallible Gel Crayon

gel crayon

De Infallible Gel Crayon eyeliner is een super sterk gepigmenteerde crayon op basis van gelpigmenten. Het krijtje glijdt gemakkelijk over je ooglid, waardoor je supersnel een intense lijn creëert. Groot voordeel: de eyeliner is waterproof en hij blijft tot wel 24 uur zitten. Perfect dus voor een feestje.

 

 

Beeld: TrendAlert.nl
Deel dit artikel
Back to top