Beauty

Deze make-up looks zijn alles wat je nodig hebt in december

Deze make-up looks zijn alles wat je nodig hebt in december

It's party season! En dat betekent niet alleen dat je eindeloos mag shoppen (je hebt immers een nieuwe outfit nodig voor de kerstdagen én oud & nieuw), maar je mag ook los met make-up. Want tijdens het feestseizoen is alleen een likje mascara en een blush natuurlijk niet genoeg. Nog geen inspiratie voor je look? Bibi en Taria Ann laten je twee make-up looks zien die perfect zijn voor borrels en feestjes.

1. Soft Matte Party look van Bibi

In de decembermaand mag het allemaal nét even wat meer dan normaal. Dus ook je make-up mag sprankelen. Ben je op zoek naar een subtiele party look waarmee je na werk zo door kunt naar de kerstborrel? Dan is de Soft Matte party look van Bibi de perfecte keuze. De kracht van deze look zit in de perfecte combinatie van stoer en sexy. De zachte roze oogschaduw, glowy highlighter en sexy roze lip springen meteen in het oog. Hoe je hem creëert? Dat lees je hieronder!

Deze make-up looks zijn alles wat je nodig hebt in december

How to

1. Start met de roze kleur uit het The City Kits palette van Maybelline en breng deze aan op het ooglid. In de arcadeboog breng je vervolgens een taupe kleur aan die je blend met een kwastje. 

2. Om de ogen extra te laten stralen breng je nog wat highlighter aan in je binnenste ooghoek. 

3. Een zachtroze blush op de wangen zorgt voor een frisse look.

4. Teken met eyeliner een subtiel randje langs de bovenste wimperrand. De Curvitude Liner van Maybelline heeft een lichtgebogen uiteinde, waardoor je die wing nog gemakkelijker kunt tekenen. 

5. Op de lippen breng je de Superstay Matte Ink lipstick (15 Lover) aan. Deze is perfect voor het feestseizoen, aangezien hij de hele dag blijft zitten. Dus ook je kerstdiner overleeft hij zonder moeite. Check onze test voor het bewijs!

6. Maak je party look af met de Lash Sensational mascara

 

Bekijk de video hieronder voor de volledige tutorial.

 

2. Edgy Metallic look van Taria Ann

Helemaal on-trend op je feestje verschijnen? Dan is de Edgy Metallic look van Taria Ann perfect. Metallic is dé finish van het seizoen, dus met deze stoere, fashionable look sta je zeker in de spotlight. De look is overgewaaid uit New York en bestaat uit urban kleuren, een strakke contour en een metallic lip. Lees hieronder hoe je te werk gaat.

Deze make-up looks zijn alles wat je nodig hebt in december

How to

1. Start met de donkere kleur uit het Master Bronze palette om je gezicht te shapen. Breng hem aan net onder je jukbeenderen en langs je haarlijn. 

2. Gebruik een highlighter op je jukbeenderen, de neusbrug en je cupidoboogje voor een mooie glowy look. Taria Ann gebruikt de Master Strobing Liquid van Maybelline. 

3. Met het Master Drama oogpotlood geef je je ogen een metallic touch. Teken een dikke lijn langs je bovenste wimperrand en blend deze met een kwastje. Breng hem ook aan in je waterlijn.

4. Wat is een dramatische make-up look zonder mascara? Breng de Big Shot mascara aan voor intens veel volume en een mooie zwarte kleur.

5. Maak een beauty statement en finish je look met de Color Sensational Matte Metallics lipstick (25 Copper Rose), een metallic lipstick met een mooie matte finish. 

 

Zien hoe je precies te werk gaat? Bekijk dan de video hieronder!

Beeld: Instagram @bibibreijman

Deel dit artikel
Back to top