Fashion

Backstage chat en Vogue shoot met Gigi Hadid & co

Backstage chat en Vogue shoot met Gigi Hadid & co

De maart editie van de Amerikaanse Vogue zet de schijnwerpers op een aantal van de huidige topmodellen. Onder anderen Gigi Hadid, Kendall Jenner en Neerlands trots Imaan Hammam sieren de cover van het fashion magazine. Wij hebben de coole behind the scènes beelden! Kijk je mee?

No norm is the new norm

Met de covershoot van Vogue maart 2017 wordt de verscheidenheid van de vrouw gevierd. Voor de shoot is dan ook een gemêleerde groep topmodellen opgetrommeld; Liu Wen, Ashley Graham, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Adwoa Aboah en Vittoria Ceretti.

Zo een fotoshoot is natuurlijk had werken, maar tussen de bedrijven door was er ruimte voor gezelligheid. Dat blijkt uit de onderstaande video waarin de modellen elkaar de hemd van het lijf vragen over tattoos, snacks en meer! Bekijk hieronder snel het grappige filmpje en de epic Vogue cover.

Voor de opletters: Vogue was de afgelopen dagen met deze cover in de media wegens een Photoshop failure. Als je goed kijkt, zie je dat Gigi niet alleen Kendall, maar ook Ashley Graham bereikt en daardoor een wel heel lange arm heeft... Het was ons nog niet opgevallen, maar hier is natuurlijk duidelijk iets geknutseld. Hoe dan ook, het blijft een prachtige cover! 

Vond jij het filmpje ook zo gezellig?

Deel dit artikel
Back to top