Fashion

Slip-on Vans keren weer terug deze zomer: dit zijn leuke outfits om ze mee te stylen

Slip-on Vans keren weer terug deze zomer: dit zijn leuke outfits om ze mee te stylen

Met de hoger wordende temperaturen in ons land krijgen we de zomer steeds meer in ons bol. Het hele jaar kijken we uit naar zonnig weer, mede omdat we maar wat graag nieuwe zomerkledij willen shoppen. Ben je nog op zoek naar een toffe zomerschoen? Dan is déze slip on shoe er eentje die misschien zelfs nog wel in je kast hebt liggen...

Lees ook: Wat voor festivaloutfit doe je aan als het overdag warm is en in de avond koud?

Dé zomerschoen van 2024

Ja, dat deze dag nog ging komen, hadden we eigenlijk niet meer verwacht. We stopten vol verdriet deze schoen zo rond 2016, 2017 weer ver in onze kast: de slip-on Vans! Je weet wel, die skaterschoen die met z'n geruite print megapopulair was. Nou, dit jaar is-ie weer helemaal terug en mogen we ze ein-de-lijk weer dragen. In 2016 wisten we precies hoe we 'm konden stylen, maar hoe doen we dan anno 2024? We hebben een aantal leuke outfits waar je deze schoenen perfect bij kunt dragen.

All white

Een van de outfits die we deze zomer sowieso vaak gaan zien, zijn de all white outfits, maar dan met een twist (a.k.a. de geruite slip-on Vans). In het zonnigste seizoen van het jaar dragen we het liefst zoveel mogelijk lichte kleding. Een witte broek, een wit shirt (of trui wanneer het iets kouder is) en toffe Vans eronder zijn dan toch helemaal het?

Ben je minder fan van wit op wit op wit, dan kun je er bijvoorbeeld ook een andere kleur blazer overheen doen. We love de bruin en wit combinatie!

Denim

Een oude klassieker die nóóit out of style gaat is natuurlijk de spijkerbroek. Slip-on Vans met skinny jeans gaan we waarschijnlijk niet meer terugzien, maar Vans met elke andere denim pants absoluut wel. Ook in de zomer dragen we soms nog spijkerbroeken (hallo Nederland) dus dit kun je supergoed combineren met een leuk paar slip-on Vans.

Lange rok

Korte rokjes met slip-on Vans geven ons misschien ietwat teveel 2017 vibes. En hoewel daar natuurlijk niets mis mee is, is de 2024 iets wat net meer in ons straatje past. Ruil de korte rok in voor een lange en je bent helemaal up-to-date. Het maakt eigenlijk niet uit voor wat voor soort lange rok je kiest, als er maar Vans onder komen. Satijn, spijker of God knows wat voor stofje: wij zijn fan!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top