Fashion

4 tijdloze fashion trends

4 tijdloze fashion trends

Van denim on denim tot pakken: sommige trends raken nooit uit de mode. Er zijn weliswaar periodes waarin ze vaker te zien zijn, maar timeless blijven ze altijd. Genoeg reden om je garderobe eens van wat tijdloze items te voorzien. 

Tijdloze fashion trends

Kledingstukken die nooit uit de mode gaan: die wil je gewoon hebben. Lees hieronder welke er altijd in stijl blijven. Zo doe je gelijk wat inspiratie op voor aanvullingen voor je kledingkast.

Pakken

Een mooi pak is altijd goed. Het staat chic en geef je een krachtige uitstraling. Ze worden vooral geassocieerd met werk en laten je er daardoor professioneel uitzien. Of je nu voor een grijze variant of een limoengroene gaat: ze staan je vast allemaal goed.

Denim on denim

De jeans is al in het straatbeeld te zien zolang we ons kunnen herinneren. Deze broek is eigenlijk nooit echt weggeweest. Samen met een denim jas of top draag je de ‘denim on denim look’. En deze is net zo tijdloos als een jeans alleen. Laat de wassingen van beide op elkaar aansluiten en je draagt een prachtige look.

Faux fur

Een fluffy divajas is niet alleen heerlijk zacht en warm om op koudere dagen te dragen, maar ook nog eens timeless. Perfect voor op de druilerige dagen. Hul jezelf in een faux fur jas en je hebt eigenlijk altijd een soort warm deken om je heen.

Meer lezen: Dit trucje helpt je om sneller een outfit te kiezen

Leer

Zoals je al las zijn sommige materialen simpelweg tijdloos, zoals denim. Ook leer is er eentje die zichzelf heeft weten te bewijzen altijd goed bij andere items te passen. Dit veelvuldig gedragen materiaal zien we vaak in het zwart, maar ook in beigetinten kun je ‘m jarenlang in je garderobe bewaren.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top