Lifestyle

Zien: Rihanna showt haar zoontje op TikTok

Zien: Rihanna showt haar zoontje op TikTok

Sinds Rihanna een aantal maanden geleden moeder werd van een zoontje, bleef het stil rondom de zangeres. Beelden van de kleine man deelde ze nooit. Toch is daar nu verandering in gekomen, want op TikTok maken de kleine én zijn mama hun debuut. Het resultaat is schattig!

Zien: Rihanna showt haar zoontje op TikTok

Zangeres Rihanna en rapper A$AP Rocky kregen afgelopen mei een kleintje. Het eerste kind van de twee werd geboren in Los Angeles. Rihanna werd al jaren door fans bedolven met vragen wanneer ze eindelijk aan kinderen zou beginnen en nog niet lang geleden was het dan zo ver: de zangeres raakte zwanger. Rihanna is op 13 mei in Los Angeles moeder geworden. Nooit eerder deelde ze foto's of video's van de kleine, maar nu is het toch zover.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

In een korte video filmt Rihanna haar kind in de auto voor een filmpje op TikTok. Hij lacht naar zijn moeder en probeert haar telefoon te pakken. Niet alleen de kleine is voor het eerst te zien op TikTok, ook zijn moeder maakt haar debuut. Hoe het kindje heet, is nog niet bekend. De zangeres zei vorige maand tegen The Washington Post dat ze er nog niet aan toe gekomen was om de naam van de kleine te delen met de media.

Kinderwens

ASAP Rocky bevestigde in mei 2021 dat dat hij een relatie met Rihanna had. "Het is allemaal zoveel leuker als je weet dat iemand de ware is. Ik geloof dat je het gewoon voelt wanneer dat zo is. Zij is het helemaal voor mij", zei Rakim Mayers, zoals de baby daddy van Rihanna eigenlijk heet. Hij sprak toen ook over hun kinderwens. "Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Het vaderschap lijkt me geweldig." 

Babydaddy van Rihanna

In een periode waarin de zwangere Rihanna eigenlijk vooral rust zou moeten hebben en zo min mogelijk stress, kwamen er in de laatste weken van haar zwangerschap toch wat vervelende nieuwtjes omtrent haar vriend A$AP Rocky naar buiten. Zo zou A$AP ontrouw zijn geweest, maar het meest shocking was zijn arrestatie. Het nieuws kwam naar buiten dat A$AP Rocky opgepakt was op de luchthaven van Los Angeles. De rapper zou betrokken zijn geweest bij een schietpartij, maar kon toch van zijn kersverse vaderschap genieten met Rihanna samen.

 
Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top