Fashion

Met deze 5 regenjassen kom jij droog aan op je bestemming

Met deze 5 regenjassen kom jij droog aan op je bestemming

Het klimaat in Nederland is elk seizoen onvoorspelbaar. Tijdens alle seizoenen kan wel regen vallen in ons kikkerlandje. Een goede regenjas komt dus altijd goed van pas! Zoek je toevallig nog een nieuwe regenjas? Misschien vind je hier een pareltje tussen deze trendy regenjassen!

Trendy regenjassen 2022 - #1 Met teddyvoering

Op straat zie je het materiaal regelmatig voorbijkomen. Teddystof is heel populair, waarschijnlijk vooral door het enorme knuffelgehalte. Eerder dit jaar droegen we allemaal teddy tassen, maar inmiddels bestaan er ook regenjassen met teddyvoering. Functioneel en comfy!

trendy regenjassen 2022
Regenjas Janice Teddy bij America Today

Trendy regenjassen 2022 - #2 Felle kleuren

Felle kleuren zijn tegenwoordig niet meer verboden. Misschien durfde je vroeger niet snel in felgekleurde kleding over straat, maar nu maakt het niet uit als je een felroze regenjas draagt. Ga jij een statement maken?

trendy regenjassen 2022
Regenjas Janice bij America Today

Trendy regenjassen 2022 - #3 Parka

Als je echt voor een goede regenjas wilt gaan, schaf dan een parka aan. Een parka beschermt je namelijk tegen veel verschillende weersomstandigheden. Daardoor is de parka ook erg geschikt als regenjas in de winter! Ook kan een parka prima over een jurkje. De parka geeft je genoeg warmte, waardoor je geen kou vat.

trendy regenjassen 2022
PARKA LONG bij G-Star

Trendy regenjassen 2022 - #4 Lange trenchcoat (met vissershoedje)

Regenjassen hoeven niet per sé een capuchon te hebben. Zo kun je ook een lange trenchcoat dragen in combinatie met een hip vissershoedje (ook wel bucket hat genoemd). Natuurlijk kun je ook een paraplu gebruiken. Alleen is zo'n bucket hat toch véél makkelijker?

trendy regenjassen 2022
Glanzende trenchcoat met PU riem bij NA-KD
trendy regenjas met vissershoedje
Kunstleren Vissershoedje bij NA-KD

Trendy regenjassen 2022 - #5 Preppy mode

Afgelopen zomer was geruite kleding al een hot item, maar ook in de herfst- en wintermaanden van 2022 kom je hier goed mee weg. Preppy mode is namelijk helemaal hip. En laat deze regenjas nou ook winddicht zijn. Ideaal voor tijdens een storm!

trendy regenjassen 2022
Winddichte regenjas bij H&M
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top