Fashion

Nieuwe tas nodig? Deze tassen wil je hebben deze herfst

Nieuwe tas nodig? Deze tassen wil je hebben deze herfst

Een nieuwe tas is nooit overbodig. Zeker nu de herfst is begonnen en we wat vaker een muts of handschoenen opbergen in onze tas heb je misschien wel een upgrade nodig. Wil je helemaal samen blenden met de mooie kleuren van de herfst en zoek je hiervoor nog een nieuwe tas? Wij laten je een aantal must have tassen voor de herfst zien, zodat je deze herfst modieus doorkomt.

Welke tassen zijn er?

Er zijn ontzettend veel soorten tassen waar je uit kunt kiezen. Denk aan een grote schoudertas waar je veel in kwijt kunt, maar ook aan kleine handtasjes voor je portemonnee en telefoon. Welke tas je op dit moment ook nodig hebt, in dit artikel is er voor ieder wat wils.

1.    Bruine leren schoudertas

Een leren tas mag niet ontbreken in jouw tassencollectie. Zeker in de herfst, wanneer het veel regent en je wel een stevige tas kunt gebruiken. Een bruine leren schoudertas is daarom heel erg geschikt voor aankomende herfst. Je stopt hier al je essentials in én ziet er fashionable uit.

bruine leren tas

Shop bruine leren schoudertas

2.    Bruine teddy tas

Iets wat heel erg bij de herfst past, zijn producten met teddy stof. Zo past deze teddy tas ook heel goed bij de herfst. Ook na de herfst maakt deze tas jouw outfit helemaal af. Zeker wanneer je een grote versie kiest en hier veel spullen in kwijt kunt, geniet je lang van deze tas.

teddy tas

Shop bruine teddy tas

3.    Handtas in cognac

Als je een nieuwe handtas nodig hebt of je wil simpelweg een nieuwe handtas toevoegen aan je tassencollectie, dan is een handtas in de kleur cognac een goede optie. In een handtas passen al jouw spullen, zoals je laptop, make-up en portemonnee. Een item wat je dus zeker niet wil missen.

handtas cognac

Shop handtas in cognac

4.    Zwarte leren clutch

Een zwarte leren clutch is een tas die je het hele jaar door draagt. Dit tasje houd je in je handen, dus heel veel past er niet in. Desondanks is het wel een tas die je kleine spullen goed organiseert en makkelijk te dragen is.

zwarte leren clutch

Shop zwarte leren clutch

5.    Zwarte rugzak

Tenslotte een tas die vooral heel erg praktisch is, namelijk een zwarte rugzak. Zeker wanneer je veel reist om naar college of werk te gaan, is een rugzak erg handig. Je draagt hem namelijk gemakkelijk met je mee en je bergt er op een handige manier spullen in op. Als je dus houdt van gemak, kies dan zeker voor deze tas.

Shop zwarte rugzak

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top