Fashion

It's a match! Welke schoenen passen bij welke broek

It's a match! Welke schoenen passen bij welke broek

Door de juiste kleding met elkaar te matchen kan je ontzettend toffe outfits creëren. Dan hebben we het niet alleen over truien en accessoires, maar ook over schoenen. Deze maken ten slotte je outfit af. Benieuwd welke schoenen het beste matchen bij welke broek? We got you!

Als er iets is waar je nooit genoeg van kan hebben dan zijn het wel schoenen. Een paar toffe laarzen, stoere boots of simpele sneakers: we zijn er gek op. Maar welke schoenen matchen dan bij welke broek? Dat zochten wij voor je uit.

Loafers

Deze schoenen zijn perfect voor de herfst. Inmiddels zijn ze weer helemaal on trend en we kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. En het beste van alles is dat deze schoenen eigenlijk wel met iedere broek goed te combineren is. Van stoere spijkerbroek tot nette pantalon: het kan allemaal.

 

Hakken met een spitse neus

Deze schoenen zorgen voor een chique, maar stoere look. Daarbij is dit ook de tip voor kleine vrouwen, want deze schoenen zorgen er ook voor dat je wat langer oogt. Je kan de schoen het beste combineren met een toffe flared jeans, maar ook met andere spijkerbroeken staan ze geweldig.

Soklaarzen met puntneus bij Boohoo

Clogs

Of je vindt ze geweldig of je zal ze voor geen goud aantrekken: klompen. En nee, dan hebben we het natuurlijk niet over die houten gele klompen, maar stijlvolle clogs. Vanwege de chucky look kan je deze dan ook het beste combineren met wat wijdere broeken zoals een straight leg jeans.

Klompen met studs bij Boohoo

Hoge laarzen

Dit zijn onze favoriete schoenen in het najaar. Ze zijn niet alleen heel stijlvol, maar houden je ook lekker warm. Je kan deze het beste dragen met een aansluitende broek. Zo blijven de laarzen mooi hun vorm behouden.

Stilettolaarzen met krokodillenmotief bij NA-KD

Sneakers

Deze schoenen matchen bij bijna iedere broek wel. Op de pantalon na kan je ze overal wel mee matchen. Hogere modellen staat bijvoorbeeld tof onder ankle-length jeans, terwijl lage modellen weer goed passen bij flared modellen.

 

Beeld: GETTY IMAGES
Deel dit artikel
Back to top