Fashion

Zien: Kourtney Kardashian trouwt in zwarte jurk tijdens romantische ceremonie

Zien: Kourtney Kardashian trouwt in zwarte jurk tijdens romantische ceremonie

Hoewel Kourtney Kardashian en Travis Barker eerder al getrouwd waren na de uitreiking van de Grammy's én in Las Vegas, hebben de twee elkaar voor de derde keer het jawoord gegeven, dit keer in een trouwkapel.

Kourtney Kardashian en Travis Baker getrouwd in Italië

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn zondagavond met elkaar getrouwd. De realityster en de drummer van de band blink-182 deden dat tijdens een ceremonie bij een kasteel in de Italiaanse plaats Portofino. De Britse krant Daily Mail deelt foto's van Kim die tijdens de ceremonie een korte witte jurk droeg en op haar hoofd een meterslange sluier van wit kant. De jurk is duidelijk een andere dan het korte zwarte exemplaar dat ze zelf enkele uren voor de ceremonie deelde via Instagram. De zwarte jurk van Kourtney Kardashian die ze op Instagram deelde, komt uit de lente/zomer-collectie van Dolce & Gabbana uit 1998. Op de jurk staat een gekleurde afbeelding van Maria. Travis Barker gaf zijn jawoord in een donker pak met daaronder een licht overhemd en een donkere vlinderdas.

 

Drie keer is scheepsrecht

Het is niet de eerste keer dat de twee tortelduifjes elkaar het jawoord gaven. Eerder deze week trouwden de oudere zus van Kim Kardashian en haar liefde Travis al voor de wet in Amerika en in april beleefden ze in Las Vegas al een trouwdag, na de uitreiking van de Grammy's.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top