Fashion

Zien: Kate Middleton schittert op de rode loper bij ‘Top Gun: Maverick’

Zien: Kate Middleton schittert op de rode loper bij ‘Top Gun: Maverick’

Overal waar Kate Midddleton komt, verdraaien mensen massaal hun nek. Niet zo gek dus ook dat ze weer de show stal op de première van Top Gun, Top Gun: Maverick. In een off-shoulder jurk maakte ze haar opwachting op de rode loper van de première. 

Kate Middleton schittert op de rode loper bij ‘Top Gun: Maverick’

Onze favoriete celebs zien er altijd uit om door een ringetje te halen en we proberen er dan ook vaak inspiratie uit te halen. Jammer genoeg dragen deze bekendheden vaak onbetaalbare merken en kunnen wij alleen maar dromen van dezelfde outfit. Ook leden van het Britse Koningshuis weten goed hun weg te vinden in de mode en onder andere Kate Middleton is bekend om haar fantastische, maar vaak ook prijzige outfits. 

Top Gun: Maverick

Na 36 jaar kruipt Tom Cruise in de rol van piloot Pete ‘Maverick’ Mitchell. In Top Gun: Maverick zien we dat Maverick onverwachts is teruggekeerd en hij een nieuwe lichting piloten moet trainen voor een speciale missie. De première van deze film is onderdeel van Royal Film Performance: een première van een belangrijke film waarbij leden van het koninklijk huis aanwezig zijn. dus ook Kate. 

Sexy meets classy 

De hertogin van Cambridge droeg naar de première een strakke off-shoulder jurk naar de prèmiere en stal hiermee de show op de rode loper. De jurk combineert Kate met een classy zwarte kleur met een witte off-shoulder band. Haar sieraden maakten de look van Kate helemaal af met Robinson Pelham’s Tsar Star diamanten oorbellen, een zwarte clutch en zwarte pumps.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top