Fashion

Dit zijn dé trends voor badpakken en bikini’s voor deze zomer

Dit zijn dé trends voor badpakken en bikini’s voor deze zomer

Vind je het ook zo leuk om een nieuwe bikini of badpak te shoppen in de zomermaanden? Zeker doen! Ieder jaar zijn er immers weer nieuwe trends op het gebied van swimwear. Je wilt ze niet missen. Zo ben je er zeker van dat je je beste modebeentje voorzet aan de rand van het zwembad of aan het strand.

Benieuwd naar de trends voor bikini’s en badpakken voor deze zomer? Lees snel verder!

Ruffles en scallops

Houd je wel van wat tierelantijntjes aan je swimwear? Dan zit je deze zomer helemaal goed: ruffles en scallops zijn volop te zien! Draag bijvoorbeeld een mooie bikini met ruffles bij het broekje en bij de top. Zo valt die bikini zeker op. Ook scallops zijn geliefd, waarmee we doelen op gekartelde randjes bij zowel broekjes als topjes. Combineren kan ook: ga op zoek naar een design met zowel ruffles als scallops. Zo voeg je twee fraaie afwerkingen samen!

Zomerse en opvallende prints

Niet alleen met ruffles kun je je swimwear op laten vallen: ook een unieke print draagt daar een steentje aan bij! Zo zijn badpakken met tropische prints helemaal geliefd dit seizoen. Laat bijvoorbeeld een botanische vibe zien met je badkleding, met palmbomen en andere planten erop. Of ga juist voor een zomerse bikini in geel of oranje, verwijzend naar de zon. Daarmee kom je enorm vrolijk voor de dag als je een duik neemt!

Subtiele dierenprint

Nog zo’n opvallende en trendy print voor je badpak of bikini? Dat is de dierenprint! Precies: deze print is nooit écht weggeweest. Kies het liefst voor een wat subtielere uitwerking, bijvoorbeeld met pastelkleuren of een vervaagde afdruk. Zo blijft je outfit chic, zonder saai te zijn.

Back to basics

Tegenover de trend van opvallende badpakken en bikini’s, staat juist de trend waarmee je back to basics gaat. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat! Ook met swimwear in neutrale kleuren zit je helemaal goed. Ga voor een ontwerp met weinig poespas: een tijdloos design past perfect in dit straatje. In zwart, donkergroen of bruin bijvoorbeeld – rustige tonen die altijd staan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maaji ® (@maaji)

Pastelkleurige swimwear

Nog een kleurenthema dat we vaak terug zien komen deze zomer? Pasteltinten! Van zachtgroen tot lavendel – met deze kleuren kies je echt voor een romantische styling van je swimwear. Ook hier kunnen we weer stellen dat het om een vrij tijdloze look gaat: je badpak of bikini kun je op die manier volgend jaar ook zo weer aantrekken! Mooi meegenomen natuurlijk, aangezien je je favoriete swimwear het liefst zo vaak mogelijk draagt.

Beeld: Maaji & Love Stories Intimates
Deel dit artikel
Back to top