Fashion

7 x swimwear trends 2018 voor de zomer

7 x swimwear trends 2018 voor de zomer

We hebben al mogen genieten van tropisch warme dagen en daarom kunnen wij nu écht niet meer wachten op de zomer. Ook op Instagram zwijmelen we lekker weg bij plaatjes van bloggers in zonnige vakantieoorden. Daar worden we niet alleen knetter jaloers van, maar we krijgen ook een goed idee van wat de swimwear trends 2018 gaan worden. Wij zetten de bikini trends 2018 voor je op een rijtje!

We spotten namelijk onwijs veel bikini's en badpakken met een hoog uitgesneden pasvorm, geïnspireerd op de - je raadt het al - de nineties. Vergeet je zonnebril, riemen zijn hét strandaccessoire van deze zomer. Ook wordt textuur een trend in de swimwear, waarbij je moet denken aan badpakken en bikini's met een geribde of gesmokte stof. Scroll snel verder voor de laatste bikini trends 2018 op het gebied van badmode, dan weet je precies welke items je de komende maand moet aanschaffen...

1. Swimwear trends 2018: Belt it

Een badpak met een riem, klinkt gek maar is het niet! Het accentueert je taille en zorgt voor een mooi silhouet en maakt je strandoutfit zo extra chic en vrouwelijk!

2. Swimwear trends 2018: Ruffled shoulders

Deze swimwear trend, het bovenstukje met ruffled shoulders, lijkt meer op een top dan zwemkleding. Spijkerbroekje eronder en je hebt ook gelijk een zomer outfit, zodat je vanaf het strand gelijk door kan naar je etentje!

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

3. Swimwear trends 2018: Sports Bra Tops

Doe-doei triangel of beugelbikinitop, deze zomer kiezen we voor het sporttopje. Eén ding is zeker: alles blijft perfect op z'n plek zitten na een duik in het water!

4. Swimwear trends 2018: High Legged

Je moeder droeg deze badpakken in haar jongere jaren, en jij nu ook! Een hoog uitgesneden badpak zorgt voor extra lange benen en dat vinden wij helemaal niet vervelend.

5. Swimwear trends 2018: Front-tie

Een strik aan de voorkant, groot of klein en het liefst tussen de boezem in.

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

6. Swimwear trends 2018: Ribbed

Gladde stofjes maken plaats voor rib en smog, wat een speels effect geeft.

7. Swimwear trends 2018: Polka dots

Polka dots zijn never out of style, maar soms zijn ze extra geliefd, zoals nu. Hoe gezellig staan ze op badkleding?

 

Welke bikini trend uit het swimwear trends zomer 2018 lijstje word jouw favoriet?

 

Beeld: BrunoPress

Deel dit artikel
Back to top