Mama

Influencer Yara Michels en grote liefde Jordy hebben fantastisch nieuws!

Influencer Yara Michels en grote liefde Jordy hebben fantastisch nieuws!

Yara Michels is misschien wel onze meest favoriete influencer van Nederlandse bodem. Deze blondine heeft een heerlijke aanstekelijke lach en een stijl - zowel op mode- als interieurgebied - om u tegen te zeggen. Op dit moment is ze druk bezig met haar merk Atelje én het inrichten van haar droomhuis met grote liefde Jordy. 

Nu hebben de lovebirds groot nieuws: Yara en Jordy verwachten namelijk hun eerste kindje. Op Instagram deelde Yara een video met daarin een foto van de echo, lieve beelden van zichzelf met haar lover en een moment dat ze een echo krijgt. Verder is te zien dat ze waarschijnlijk al best een aantal maanden zwanger is want haar buik is al echt aanwezig. Ze ziet er in ieder geval prachtig uit!

Yara begon haar carrière in de media als blogger onder de naam This Chick's Got Style. Na een job bij ELLE en eigen platform Chapter Friday ging ze aan de slag als hoofdredacteur bij LINDA Meiden. Vorig jaar legde ze die functie neer om op eigen projecten te richten en met resultaat, want accessoiremerk Ateljé is booming!

Gefeliciteerd Yara en Jordy!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top