Fashion

H&M veilt items influencers + topstukken designer collabs voor Voedselbank

H&M veilt items influencers + topstukken designer collabs voor Voedselbank

Ben jij nog op zoek naar een outfit voor de feestdagen of kan jouw kast überhaupt wel wat leuke nieuwe items gebruiken? Dan hebben wij misschien wel de perfecte oplossing voor jou! H&M gaat de Voedselbank helpen met behulp van een veiling waar bijzondere designer items en favorieten uit H&M's eerdere designer collabs worden aangeboden.

Deze topstukken komen uit de kledingkast van influencers maar het zijn ook items die de Zweedse modemerk zelf nog in hun archief had. Een hele bijzondere manier om een mooie outfit te scoren én het goede doel te helpen.

Ongeveer 1 miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens en hebben heel veel aan de steun van de Voedselbank. Door de coronacrisis merkt de Voedselbank helaas dat dit aantal alleen maar is gestegen. Daarom is hulp hard nodig en met dit geweldige initiatief gaat dat zeker lukken!

Ben je benieuwd welke influencers spullen verkopen op de veiling? En welke andere items er worden aangeboden? Lees dan snel verder.

Designer items 

Op 3 december opende H&M een speciale online fashion veiling op HMhelpt.nl. Naast bijzondere designer items van influencers zoals Oumayma Elboumeshouli, Yara Michels, Lizzy van der Ligt, Noor de Groot, Julia Tan en Amaka Hamelijnck worden er ook items uit eerdere samenwerkingen (bijvoorbeeld met Isabel Marant, Kenzo en Alexander Wang) van H&M geveild. Dus baal jij nog steeds dat je één van deze items niet hebt kunnen scoren? Grijp dan nu je kans! De veiling is op 3 december van start gegaan en sluit op 17 december. 

Help ook mee

Wil jij ook meehelpen? Dat kan! H&M nodigt iedereen uit om oude kledingstukken te verkopen via Instagram met de hashtags #HMhelpt en #HMxVoedselbank. Om jullie hierbij te helpen, krijgen posts met deze hashtags een mooie plek op de veilingsite HMhelpt.nl. De opbrengst van de items kan gedoneerd worden via de website. 

Giftcard 

Naast de veiling steunt H&M de Voedselbank met behulp van één van haar populairste cadeaus voor de feestdagen: van 1 tot en met 19 december doneert H&M 5% van iedere verkochte giftcard (online en in de winkel) aan de Voedselbank. Uiteraard kunnen klanten in alle winkels van H&M in Nederland en op HMhelpt.nl gedurende de actieperiode ook gemakkelijk zelf een donatie doen.

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top