Lifestyle

Alles over de reünie van Friends: The one where they get back together

Alles over de reünie van Friends: The one where they get back together

OH MY GOD! Ik dacht dat het er niet meer van zou komen maar de langverwachte Friends-reünie is eindelijk vorige maand opgenomen. In november 2019 werd het nieuws aangekondigd en, doordat de pandemie roet in het eten gooide,  hebben ze de opnames twee keer uit moeten stellen.

In 2016 vond er al een Friends reünie plaats zonder Matthew Perry. Dit keer is het een échte reunion omdat alle castleden aanwezig zijn. Vanaf 26 mei is de aflevering te zien op HBO Max maar de streamingdienst is helaas (nog) niet beschikbaar in Nederland. In Nederland is de aflevering op 28 mei te zien op SBS6 om 20:30.

Co-creators Kevin S. Bright, Marta Kauffman en David Cane zijn de uitvoerende producenten van deze speciale unscripted episode. De aflevering is in de vorm van een interview met een tot nu toe onbekende host. Daarnaast hopen we op moderne recreaties van oude Friends-scènes en er zullen sowieso gastoptredens van beroemdheden zijn. We zullen onder andere Reese Witherspoon (Jill Greene), Tom Selleck (Richard), Elliot Gould (Jack Geller), Christina Pickles (Judy Geller), James Michael Tyler (Gunther), Larry Hankin (Mr. Heckels) en Maggie Wheeler (Janice) zien tijdens de Friends-reünie.

Dat belooft veel goeds!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top