Lifestyle

Jawel: er komt nu écht een vervolg op Sex And The City!

Jawel: er komt nu écht een vervolg op Sex And The City!

Hold your Cosmo's! Al sinds dat de serie in 2004 eindigde, wordt er gespeculeerd over een vervolg op Sex And The City. Er verschenen wat verhalen op de buis die erop geinspireerd - denk aan The Carrie Diaries - waren maar het écht gevoel van SATC was er nooit.

Nu gaat dat vervolg er toch echt komen. Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) zullen weer in de huid kruipen van hun Sex And The City karakters in de reboot 'And Just Like That...". Grote afwezige is natuurlijk Kim Cattrall: zij gaf aan nooit meer Samantha te willen spelen omdat zij en Sarah Jessica Parker nou niet bepaald vriendinnen waren.

De nieuwe serie draait om het leven van de New Yorkse vriendinnen nu ze vijftig jaar of ouder zijn. Je begrijpt dat er de nodige dingen zijn gebeurd op het gebied van de liefde en vriendschap én dat de wereld er nu toch wat anders eruitziet dan zestien jaar geleden. 

HBO Max begint met de opnames voor de show in New York deze lente. Er komen naar verwachting tien afleveringen van rond de dertig minuten. De eerste teaser is er wel al en die kun je hieronder bekijken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top