Lifestyle

Met deze 5 tips voor activiteiten zorg jij ondanks de regels voor knallende feestdagen!

Met deze 5 tips voor activiteiten zorg jij ondanks de regels voor knallende feestdagen!

Dit jaar zullen de feestdagen er anders dan anders uit gaan zien. En dat vinden we maar ál te jammer! Veel gezinnen zijn dan ook op zoek naar de juiste mogelijkheden om samen met de familie deze dagen door te brengen. Ondanks miss corona, die ons vreselijk in de weg zit, wil dit niet zeggen dat we 'nee' moeten zeggen tegen deze feestelijke activiteiten! Er zijn namelijk genoeg leuke en veilige mogelijkheden om samen deze mooie dagen door te komen.

Denk hierbij aan een online wijnproeverij voor de volwassenen, een film marathon met verschillende kerstfilms of ontmoet de kerstman virtueel! Zoveel leuke opties waarbij zowel de kinderen als de volwassenen een heerlijke avond beleven.

Samen deze feestdagen te vieren tijdens de pandemie is natuurlijk lastig. Laten we er daarom voor zorgen dat we allemaal veilig kunnen genieten en tóch (virtueel) samen zijn! Lees snel verder!

1 van 5

Bak lekkernijen voor familie en buren

Gezien we niet met de gehele familie kunnen dineren of bij de buren een kop koffie kunnen drinken, is er nog wel de mogelijkheid om iets voor elkaar te bakken. Van verse koekjes tot een overheerlijke soep met zelf gerolde balletjes. Het is een klein gebaar met een grote betekenis! En tijdens deze dagen, kan iedereen wel wat warmte en liefde gebruiken. Daarnaast kan het een leuk idee zijn om met de familie af te spreken, dat ieder een bepaald gerecht maakt. Deze creaties wissel je uiteindelijk met elkaar uit op een veilige manier en creëer je alsnog het gevoel alsof jullie samen aan het genieten zijn van een heerlijk kerstdiner.

 

via GIPHY

1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top