Fashion

Wensenlijstje: deze 15 modische items willen wij hebben voor komend najaar

Wensenlijstje: deze 15 modische items willen wij hebben voor komend najaar

Als er iets fijn is aan de herfst en de winter, dan is het de mode wel. Doordat je meer aan kunt doen, heb je simpelweg meer items om mee te spelen en te variëren. Ik kijk dan ook echt uit naar het nieuwe seizoen en ben begonnen met het samenstellen van een wensenlijstje op het gebied van mode.

De items op dat wensenlijstje ga ik vast niet allemaal kunnen aanschaffen maar het zijn de stukken die ik komende maanden in de gaten ga houden. Ik koop namelijk liever dingen waar ik helemaal achter sta, dan vijf soortgelijke items die het net niet zijn vanwege de fit of de kwaliteit. Verder vind ik het leuk om op de trends te letten maar sta ik er daarnaast bij stil of ik het item volgend jaar en dat jaar erop ook nog met plezier zou dragen. 

Mocht er nou een leuke aanbieding zijn of actie (vrijdag 27 november is het bijvoorbeeld Black Friday), dan sla ik mijn slag. Ik houd dit in de gaten door de producten gewoon ergens op te slaan - het zij op Pinterest of bij de webshop zelf in mijn wensenlijstje - en deze gewoon ook regelmatig te controleren. Ook nieuwsbrieven zijn een must: hier worden acties en aanbiedingen vaak in aangekondigd. 

Hier zijn 15 van mijn favorieten voor het najaar van 2020 / 2021!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top