Trendalert × Femmefab

12 x de allerleukste mommy influencers

12 x de allerleukste mommy influencers

Mama zijn is een rol die een hoop met zich mee brengt: er zijn hele leuke aspecten aan maar zeker ook zaken die lastig zijn. Vooral als je voor het eerst mama wordt, is er een hoop wat je niet weet en nog moet ontdekken. Een boek lezen over moederschap kan al flink helpen maar dat is vaak niet genoeg.

Als je vriendinnen hebt die moeder zijn, kun je vast met vragen (en zo nu en dan een klaagpartij - we don't judge, mama zijn is dus niet altijd even makkelijk) terecht bij hen. Het kan óók fijn zijn om lekker met een dekentje op de bank te gaan zitten en je te laten inspireren of adviseren door mommy influencers.

Er zijn een hoop leuke in Nederland die je graag een kijkje geven in hun leven als moeder zijnde. Of je nou op zoek bent naar leuke kledingmerkjes of inspiratie voor babykamers of wilt weten wat de beste flesjes zijn als je kindje darmkrampjes heeft.

Wij hebben een top 12 samengesteld van mommy influencers die absoluut de moeite waard zijn om te volgen. De onderstaande dames zijn allemaal onderdeel van het portfolio van Femmefab, een influencer marketing agency in Amsterdam. 

1. Kelly Caresse

Deze blondine is moeder van drie dochters en geeft je een kijkje in haar leven als multitasking mama. Thema's die op dit moment een rol in het leven van Kelly spelen zijn au pairs, het aanpakken van de speelkamer en afvallen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Caresse (@kellycaresse) op

2. Elise Joanne

Elise is moeder van de kleine Fos en Hazel en inspireert je graag op het gebied van moederschap. Wat zijn leuke kledingstukken om te kopen en hoe kun je de kinderkamers mooi inrichten? Daarnaast richt Elise zich ook op serieuzere zaken zoals 'wat als je kind niet naar school wilt'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elise Joanne (@elisejoanne_nl) op

3. Kim Jacobs

Kim is één van de twee dames van Alboe en heeft een dochtertje genaamd Mila. Helaas heeft ze recent een miskraam gehad en het verhaal daarover deelt ze met haar volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Jacobs (ALBOE.nl) (@kimjacobs) op

4. Ilonka Smits

Ilonka Smits vormt samen met de bovengenoemde Kim Jacobs Alboe.nl en is mama van de dreumes Mason. Ilonka en de vader van haar kindje zijn uit elkaar waardoor ze vorige zomer in een ander huis is gaan wonen met haar zoontje. Hoe het leven er van deze single mom eraantoe gaat, kun je volgen op haar Instagram account en in de video's van Alboe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ilonkasmits (@ilonkasmits) op

5. Tien van Wil

Wil en Tien zijn vriendinnen en delen hun leven als mommy zijnde graag met ons, naast een aantal leuke recepten die ze voor ons uitproberen. Tien (Martine) is mama van Maik en de pasgeboren Zoey. Hoe die laatste bevalling ging, heeft ze verslag van gemaakt in de vorm van een bevallingsverhaal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martine (@tienvanwil) op

6. Wil van Tien

Willemijn is net als vriendin Martine mama van twee kids: Jelle van vier jaar en Gijs van twee. Naast haar leven als mama zijnde, deelt ze graag ook andere ervaringen met haar volgers. Zo nam ze laatste een review op van twee soorten shellac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Willemijn (@wilvantien) op

7. La Vie Sanne

De 28-jarige Sanne is de mama van James (5) en Isé (2) en deelt haar leven als mama zijnde niet alleen via Instagram met je, maar ook via een vlog. Haar laatste gaat over dat ze botox heeft laten inspuiten en dat het helaas is gaan lekken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sanne - Laviesanne.nl (@laviesanne) op

8. Club van relaxte moeders

De club van relaxte moeders - een platform waar moeder een hart onder de riem wordt gestoken - werd opgericht door Elsbeth. Zij is zelf moeder van tienerdochter Keet en een een jongen die naar de basisschool gaat genaamd Teun. 

9. Lady Lemonade

Ook dit platform wordt gerund door twee dames: Cynthia en Annemieke. De één is moeder van twee jongens en de ander van twee meiden. Op hun inspiratieplatform Lady Lemonade delen ze tips voor kinderkamers, DIY, reizen en uitjes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cynthia & Annemieke (@ladylemonadenl) op

10. Ik vrouw van jou

Het lesbische koppel Scarlet en Joyce is mama van de kleine Hunter. Hun belevenissen als mama zijnde kun je volgen op hun Instagram account en YouTube kanaal. Ook hebben ze een boek op de markt gebracht, toepasselijk genaamd 'Ik vrouw van jou'. 

11. Newborn Fit Mama

Kimberly van Newborn Fit Mama is de moeder van een driejarig jongetje en een pasgeboren tweeling. Zoals haar naam al aangeeft, is Kimberly gefocust op fit zijn na de zwangerschap. Heb je hier moeite mee? Dan kun je absoluut bij haar terecht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kimberly | Vitaliteitscoach (@newborn.fit.mama) op

12. Esmée Noëlle

Tot slot Esmée Noëlle. Deze blondine is mama van de bijna éénjarige Otis en woont samen met Friso in Amsterdam. De twee zijn op dit moment op vakantie in Zuid-Afrika waar ze verslag van doet op haar Instagram account. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Esmée Noëlle (@esmeenoelle) op

Beeld: Photo by Liana Mikah on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top