Fashion

Ben je een échte modeliefhebber? Dan heeft YouTube fijn nieuws voor jou

Ben je een échte modeliefhebber? Dan heeft YouTube fijn nieuws voor jou

Ik kan mij geen wereld meer zonder YouTube voorstellen: het is de plek waar je naartoe gaat om een vlog te bekijken, een trailer van een nieuwe film of serie te bewonderen en waar je terecht kunt voor livestreams van modeshows. Het platform staat niet stil en is steeds op zoek naar manieren om haar gebruikers het nog comfortabeler te maken.

Nieuw is YouTube.com/fashion. Zoals de naam het al zegt, kun je alles op het gebied van mode én beauty terugvinden op deze hub. Denk bijvoorbeeld aan bestaande video's van modeliefhebbende personen maar ook originele content van merken zoals Louis Vuitton en modellen als Naomi Campbell en Karlie Kloss. Dol op rode loper looks? Tijdens award season is de YouTube.com/fashion de plek om alle outfits te bewonderen in - vanzelfsprekend - videovorm. De timing van YouTube is trouwens perfect want binnenkort gaan de internationale modeweken van start en kan je op deze hub updates verwachten uit New York, Londen, Milaan en Parijs.

Als je even een kijkje neemt op YouTube.com/fashion dan zie je dat deze is voorzien van een stijlvolle zwarte achtergrond en er nu al superleuke categorieën te bewonderen zijn zoals kastrondleidingen, het leven van modellen, stijlverhalen en de allernieuwste beautyvideo's. Kijk, hier worden we nou écht blij van.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top