Lipstick

3 x de tofste lipstick trends voor deze zomer

3 x de tofste lipstick trends voor deze zomer

Trend Alert! De zomer is alweer in zicht. Tijd dus om je dagelijkse beauty routine aan te passen met een paar nieuwe zomerse beauty trends. Wel eens gehoord van lip contouring? Of wat dacht je van de lived-in lipstick? Wij zetten de laatste lipstick trends op een rij!

1 Lip contouring

De contour trend blijft domineren. Na het contouren van het gezicht, de benen en het haar was het een kwestie van tijd voordat ook 'lip contouring' een ding zou zijn. Wat dit is? Door je lippen op sommige plaatsen bij te tekenen met een donkere of een lichtere lipliner creëer je vollere lippen met meer dimensie. Teken bijvoorbeeld een iets donkerder lijntje net buiten je natuurlijke liplijn, blend deze met je vingers en kleur vervolgens je lippen in. Daarna teken je met een lippotlood dat iets lichter is dan je lipstick het midden van je lippen in, zodat het lijkt of er een spotlight op je onderlip staat. Blend dit met je vingers en je gecontourde lippen zijn klaar!
 

jason wu make-up

2. Lived-in lipstick

Hou je van lipstick maar heb je een hekel aan constant bijstiften? Dan moet je de lived-in lipstick trend zeker een kans geven! In plaats van de lipstick rechtstreeks op je lippen aan te brengen breng je bij deze trend de lipstick eerst op je vingers aan en vervolgens pas op je lippen. Dit geeft een zachter effect, maar tegelijkertijd zien je lippen er wel voller en nog steeds natuurlijk uit. 
 

stained lip trend

3. Two tone lipstick

Kun je niet kiezen tussen alle toffe kleuren lipstick deze zomer? Dan breng je ze toch gewoon allebei aan! Kies bijvoorbeeld voor één kleur op je bovenlip en een andere kleur op je onderlip. 
 

 

Welke lipstick trend vind jij het leukst?

 

Beeld: Maybelline New York, Public School NYFW, Jason Wu NYFW. 

Deel dit artikel
Back to top