Lifestyle

Wat de vorm van je lippen over jou zegt

Wat de vorm van je lippen over jou zegt

Hoe vrijgevig je bent, hoe je in relaties staat, wat voor persoonlijkheid je hebt; het valt allemaal af te lezen uit de vorm van je lippen. Ontdek hier waar jouw lip shape voor staat.

1. Medium lips

Zijn jouw lippen niet dik, maar ook niet dun - oftewel medium size - dan ben je een vrij nuchter persoon. In relaties ga je niet over jouw grenzen heen en ben je niet te behoeftig of plakkerig. Tegelijkertijd hunker je wel naar een gevoel van verbondenheid in jouw relatie.

2. Volle onderlip

Als je onderlip voller is dan je bovenlip dan kan dit erop duiden dat je graag in de watten wordt gelegd. Ook ben je een ontzettende pleasure seeker en geniet je graag van het leven.

3. Volle bovenlip

Heb je een vollere bovenlip? Je bent weleens geneigd om drama te veroorzaken in relaties. Maar het positieve is dat je een vrijgevig persoon bent en altijd rekening probeert te houden met de gevoelens van anderen.

4. Dikke lippen

Ben je gezegend met een dikke boven-/ en onderlip? Deze lipvorm duidt op een sterke behoefte om voor jouw medemens te zorgen en je hecht veel waarde aan hechte vriendschappen.

5. Dunne lippen

Mensen met dunne lippen zijn graag alleen en vinden dat heerlijk. Ze hoeven niet continu iemand om zich heen te hebben. In relaties staan ze wel altijd klaar voor hun partner, maar doen daarnaast graag hun eigen ding. 

6. Een puntige cupido boog

Iemand met een scherpe cupido boog - het bovenste middengedeelte van je bovenlip - is iemand die goed kan communiceren, snel besluiten kan nemen en creatief is. Maar door het snelle handelen kan deze persoon ook dingen zeggen zonder er eerst goed over na te denken.


7. Een ronde cupido boog

Een ronde cupido boog duidt op een zachte en vriendelijke persoonlijkheid. Personen die dit hebben zijn over het algemeen meelevend en houden vaak rekening met de gevoelens van anderen.

Welke vorm hebben jouw lippen?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top