Nagellak

Dit zijn dé nagellakkleuren voor de herfst

Dit zijn dé nagellakkleuren voor de herfst

De herfst is écht zo slecht nog niet. Als je even verder kijkt dan de zakkende temperaturen (en hier en daar wat regenval) dan is dit eigenlijk een heerlijk seizoen en dat mogen we niet vergeten! De bomen zijn het mooist, de avonden het knust, maar ook de mode is het fijnst (layering!), en dan hebben we het nog niet eens over de mooiste kleuren nagellak!  

Als je het ons vraagt, dan is het najaar het beste beauty seizoen. Donkere kleuren doen hun herintrede en we doen weer een beetje meer ons best. Een mooie oogschaduw, bold brows, een dark lip, we zien het allemaal heel graag in de herfst. En natuurlijk niet te vergeten: de nagels en de kleuren die we hier het liefst op zien dit seizoen! We geven je alvast een voorproefje:
Dit zijn dé nagellakkleuren voor de herfst

Donkerrood, -oranje en -paars zijn natuurlijk echte herfstkleuren. Maar we houden nu eenmaal van variatie dus is het ook heel fijn om af te kunnen wisselen met een mooie zachtroze of steenkleur. Ons favoriete nagellakmerk essie heeft al deze kleuren opgenomen in haar herfst 2016 collectie. YAY!
Herfst op je nagels

essie fall 2016


De fall 2016 collectie van essie is geïnspireerd op de Japanse bruisende hoofdstad Tokio! De zes kleuren passen niet alleen meer dan goed bij de stad, ze zijn ook geweldig voor het najaar. Maar ook de namen verdienen weer een prijs. Udon know me, now and zen, kimono-over en onze favoriet: maki me happy. Bekijk de video van de collectie hieronder om helemaal in de mood te komen!


Onze stemming wil (net als het weer in de herfst) nog wel eens wisselen en daarom is dit een collectie met zowel lichte als donkere kleuren. Van een oranje roestkleur en donkerpaars tot bloesem roze. Want wie zegt dat je geen pastelkeuren mag dragen in de herfst? Watch us!

Dit zijn dé nagellakkleuren voor de herfst
               plaking koi                                  maki me happy                               kimono-over

Dit zijn dé nagellakkleuren voor de herfst          now and zen                                  udon know me                                 go go geisha


Welke kleur(en) draag jij deze herfst?

Meer lezen over nagellak? Essie bracht ook onlangs zes van de best verkochte kleuren opnieuw uit in de Retro Revival collectie!

Deel dit artikel
Back to top