Gezichtsverzorging

Dé beautygeheimen van vrouwen met een perfecte huid

Dé beautygeheimen van vrouwen met een perfecte huid

Iedereen kent wel iemand met een perfecte huid. Heb jij je ook altijd afgevraagd wat het geheim van die persoon is? Hoe krijg je in hemelsnaam ook zo’n vlekkeloze en glanzende huid zonder dat je in een wanhoopsdaad de bovenste laag van je gezicht eraf schrobt? Wij hebben de beste beautygeheimen ontrafeld van de flawless pretty faces!

 

Maak je gezicht schoon in de avond én de ochtend

Je gezicht in de avond en ochtend schoonmaken is essentieel voor het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Duik jij stiekem weleens met make-up op in bed. Dit blijkt meer schade aan te richten dan je denkt! Je leest hier wat er allemaal kan gebeuren. Je bent dus gewaarschuwd ;)

 

Drink meer water

Probeer minimaal twee liter water per dag te drinken. Het lijkt misschien veel, maar jouw huid zal je aboluut dankbaar zijn. Gifstoffen worden hierdoor makkelijker afgevoerd uit het lichaam, wat een positief effect heeft op jouw gelaat.

 

Geef jezelf een gezichtsmassage

Er bestaat een relatie tussen stijve gezichtsspieren en het verslappen van de huid. De stijfheid kan een indicatie zijn dat de lymfestroom niet efficiënt werkt, waardoor afvalstoffen niet goed worden afgevoerd, met een hangend huidje tot gevolg. Voorkom dit door jezelf regelmatig een gezichtsmassage te geven.

How to? Begin door grote cirkelende bewegingen rond de hals te maken. Ga hierna verder met de zijkanten van het gezicht. (Duw je huid omhoog, nooit omlaag! Dit om hangwangen te voorkomen.) Masseer vervolgens het voorhoofd, begin bij de slapen en beweeg steeds verder naar het midden. Eindig door overal nog een keer overheen te gaan. Hallo stralend huidje!

 

Neem visolie

Het slikken van visoliesupplementen - als je niet aan de nodige hoeveelheid vis per week (twee keer) komt - heeft een positief effect op jouw hele lichaam. Het verbeterd de gezondheid van het hart en de hersenfuncties. Daarnaast vermindert visolie ontstekingen en wordt de huid van binnenuit gehydrateerd.

Heb jij stiekem nog een beautygeheim voor een gladde huid? Sharing is caring!

Beeld: iStock - Instagram @emilydidonato
Deel dit artikel
Back to top