Gezichtsverzorging

Ga nooit op reis zonder deze 7 beautyproducten

Ga nooit op reis zonder deze 7 beautyproducten

Het vakantieseizoen is nog in volle gang, dat betekent dat we met z’n allen flink wat vlieguren maken. Maar hoe doen sommige meiden dat toch? Aankomen op de plek van bestemming met - true story - een nóg betere huid dan vóór de (lange) vliegreis. Wij hebben het geheim ontrafeld; ga nooit meer op reis zonder deze 7 producten en jij komt ook flawless op jouw vakantieoord aan!

1. Desinfecterende wasgel

Als er een plek is waar je jouw inner smetvrees naar boven mag laten komen, dan is het ’t vliegtuig wel. Ga helemaal los en steriliseer jouw persoonlijke space - denk armleuningen - met desinfecterende wasgel. Maak ook je handen goed schoon met het spul voordat je huidproducten op het gezicht aanbrengt. Zo voorkom je dat je in aanraking komt bacteriën waardoor je uitslag kunt krijgen. 

2. Gezichtsdoekjes

De kleine wasbak en toiletruimte van het vliegtuig is niet de meest ideale plek om het gezicht uitgebreid te staan wassen. Omdat een clean face wel belangrijk is kun je gebruik maken van gezichtsdoekjes voor een fris gevoel. Wist je trouwens dat we deze doekjes vaak op de verkeerde manier gebruiken? Just in case; je leest hier wat de juiste methode is.

3. Gezichtsmasker

Je moet er wel een behoorlijke dosis lef voor hebben, maar goed…wie mooi wilt zijn… Een sheet mask is een ideale manier om het gezicht snel te hydrateren. Iets wat je absoluut nodig hebt door de droge lucht van het vliegtuig!

4. Vochtinbrengende crème 

Nog een product die je kunt gebruiken bij droge lucht; een vochtinbrengende crème. Smeer het gezicht vaker in dan je normaal gesproken zou doen. Ongeveer één á twee keer per uur smeren is aan te raden voor een soepel voelende en glanzende huid. 

5. Olie

Gezichtoliën zijn bijzonder geschikt om mee te nemen op reis, omdat ze meestal een kleine verpakking hebben en dus weinig plek in beslag nemen in jouw toilettasje. Met een paar druppeltjes om de paar uur voorkom je dat jouw huid uitdroogt. 

6. Nevelspray

Met een nevel-/ gezichtsspray hydrateer je de huid en het geeft een heerlijk verfrissend gevoel. Altijd fijn tijdens een lange reis!

7. Handcrème

Ook onze handen hebben flink te verduren door de droge vliegtuiglucht. Verwaarloos ze daarom niet en voorkom dat ze uitdrogen door regelmatig te smeren met een voedende handcrème. 
 

Weet jij nog een beautyproduct die je absoluut mee moet nemen als je op reis gaat?

Deel dit artikel
Back to top