Face & Sculpting

Makeup like a pro: Perfecte make-up in 5 stappen

Makeup like a pro: Perfecte make-up in 5 stappen

Professionele make-up artists kunnen wonderen verrichten, maar jij kan dit zelf óók. Als je maar weet hoe je aan het werk gaat en met welke producten. Wij gaan het jou vertellen, want iedere vrouw verdient het om de allermooiste versie van zichzelf te zijn. Nietwaar?!

Je weet tenslotte zelf het beste wat de goede (en mindere) kanten zijn. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk een professionele make-uplook te bereiken. We hebben het niet over een complete make-over, maar over het benadrukken van jouw beste kanten en mooiste features.
 

Infallible

Step 1: Primer

Een primer is absoluut onmisbaar in de make-uproutine. Een primer zorgt namelijk voor een langhoudende gladde basis, wat de ideale basis voor foundation is. Breng een dun laagje primer aan op voorhoofd, wangen, neus en kin. L'Oréal Paris heeft binnenkort een primer in het assortiment die ook nog eens een matterende werking heeft. DUBBEL YES! Nog even geduld, de Infallible Matte Priming Base (€13,99) is vanaf mei beschikbaar.

Step 2: Foundation

Vervolgens ga je aan de slag met een foundation. Hiermee creëer je een mooie basis voor de volgende stap: het sculpten van je gezicht. De Infallible Priming Base werkt perfect in combinatie met de Infallible 24H Foundation of de Infallible 24H-Matte Foundation. Wanneer gebruik je welke foundation? De matte is geschikt voor de vette huid en de 'normale' 24H variant is voor de droge, gemengde en normale huid.

Step 3: Sculpten

De volgende stap is sculpten, oftewel contouren. En dan hebben we het niet over contouren a lá Kim Kardashian, maar wij willen natuurlijk een natural looking perfectly shaped face. Need help? Bekijk hieronder hoe je jouw gezichtsvorm het best kunt sculpten of lees hier nog veel meer over sculpten

Zo breng je make-up aan als een professional

MUSTHAVE: L'Oréal Paris heeft nu het Infallible Sculpt Contouring Palette, bestaande uit twee tinten. De lichte kleur in het sculpt palette gebruik je voor highlighten en de donkere kleur voor contouren. De powder to cream textuur versmelt als een tweede huid voor een natuurlijk effect. 

 

Step 4: Blush

Met blush geef je een beetje kleur aan het gezicht, voor een frisse, sprankelende gloed en healthy glow. Blush breng je op de appeltjes van jouw wangen aan in een voor jou geschikte (en flatterende!) kleur. De Sculpt Trio Contouring Blush van L'Oréal Paris is een zachte poederformule met drie ton-sur-ton tinten die ook nog eens extra lang blijft zitten.

Tip! De lichte kleur in de Sculpt Blush kan ook gebruikt worden om mee te highlighten!

Makeup like a pro

Step 5: Fix

Last but not least. Fixing spray is onmisbaar in het leven van een make-uplover. De transparante fijne mist gaat ervoor zorgen dat jouw make-up de hele dag blijft zitten, zonder te vervagen. De fixing spray gebruik je alsvolgt: schud voor gebruik, sluit ogen en mond, en spray 2 tot 4 keer, 20 tot 25 cm vanaf het gezicht. 

Et voilá! Je bent klaar.

Zo breng je make-up aan als een professional

Ga jij als een echte make-up artist aan de slag?

Deel dit artikel
Back to top