Haarverzorging

5x Alexa Chung hair inspiration

5x Alexa Chung hair inspiration

Alexa Chung. We willen haar perfecte eyeliner, haar on point outfits en waanzinnige kleur ogen, maar het liefst willen we nog haar hairstyle. Haar lokken zitten namelijk al-tijd goed. We kozen 5 van onze favoriete hairstyles van stijlicoon Alexa Chung uit, die jij één op één kunt kopieëren. 

Alexa Chung heeft nooit lange lokken gehad; op, tot of over haar schouders met de voorste plukken in verschillende lengtes. Maar met deze lengte weet ze altijd de leukste kapsels te creëren. 

Bedhead

5x Alexa Chung hair inspiration

Alexa Chung ziet er hier uit alsof ze zo uit bed is gestapt en dit staat haar heel goed... Wij zijn liefhebbers van de sexy bedhead hairstyle. Krullende uiteindes, pluis en volume aan de bovenkant; love it!
 

Twee vlechtjes

5x Alexa Chung hair inspiration

Geen extensions of volume trucjes voor de knappe brunette, nee gewoon twee kleine en strakke vlechtjes met een middenscheiding, waardoor we zien hoe fijn Alexa's haar daadwerkelijk is. Het staat haar super cute! 

Half up

5x Alexa Chung hair inspiration

Alexa zorgt altijd voor een paar plukjes langs haar gezicht, alsof ze haar pony aan het laten bijgroeien is. Nu heeft ze de rest van haar lokken kort over de krultang gehaald voor een grove slag en de helft naar achteren in een elastiekje gebonden. Simpel, maar superleuk! 
 

Cool down

5x Alexa Chung hair inspiration

 Naked sleek hair, lokken waar geen producten of apparaten aan te pas zijn gekomen, in een middenscheiding met één kant achter haar oor. Ook dit staat Alexa heel erg goed.
 

Semi up

5x Alexa Chung hair inspiration

Het had een messy knot moeten worden met haar signature plukjes langs haar gezicht, maar omdat haar haar te kort is, vallen haar lokken eruit. Een semi updo is het resultaat. 


Welke hairstyle is jouw favoriet?

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top