Fashion

Kim Kardashian over Khloé's overspelige baby daddy + vergeeft de familie het hem?

Niemand kan ontkennen wat er gebeurd is: Khloé's vriend Tristan Thompson heeft haar meerdere keren bedrogen met diverse vrouwen. De narigheid kwam boven tafel een paar weken geleden en de reality ster schoot er zo in de stress van, dat ze vroegtijdig hun dochter op de wereld zette.

Je begrijpt dat het de basketballer niet in dank wordt afgenomen, zeker niet door de familie Kardashian. Kim was afgelopen week te gast bij Ellen Degeneres en vanzelfsprekend moest het onderwerp even aangekaart worden. Hoewel ze heel politiek correct antwoord geeft, is het duidelijk dat ze ziedend is op Thompson. 


Omdat Khloé op dit moment nog in Cleveland is, de plek waar ze zich vestigde omdat Tristan daar een contract heeft met een basketbalclub, gaan de geruchten dat ze hem probeert te vergeven en toch een gezin met de overspelige man wilt vormen. De familie Kardashian / Jenner is daar naar het schijnt niet erg blij mee.

"The family is very angry with Tristan and having a hard time coming to terms with Khloé trying to forgive him," aldus een bron dichtbij de familie tegen E! Online. "They don't trust him and feel he won't change." Kourtney zou het meest haar zusje steunen. "Some of the family has been more understanding than others." Heel gek is dat niet, aangezien zij ook alles heeft gedaan om haar relatie met Scott Disick te laten werken voor de kinderen.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top