Beauty

Ook Jennifer Lopez komt nu met een eigen make-uplijn

Celebrities cashen allang niet meer alleen aan hun acteer- of zangprestaties. Naast de nodige samenwerkingen met merken zetten ze ook hele productlijnen op om hun populariteit en hun imago om te zetten in dollartekens. Na Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna en talloze andere celebs komt nu een andere grote naam met een maquillagecollectie.

Jennifer Lopez heeft de handen ineengesloten met het Poolse make-upmerk Inglot. Een bijzondere keuze omdat de zangeres en actrice al jaren samenwerkt met concurrent L'Oréal. Een make-upcollectie was een logische zet voor Lopez. "It is something I have been wanting to do for a very long time. A make-up line seemed like a natural progression since people are always asking about the products I use and how I get the glow to my skin", aldus Jennifer tegen Women's Wear Daily.

De collectie, die vanaf 26 april al te krijgen zal zijn, bestaat uit meer dan 70 stuks waaronder oogschaduws, bronzers,  lipsticks, blushes, mascara's en verschillende poeders. Vanzelfsprekend bevat het dé items om die beroemde JLo glow te krijgen. Het was belangrijk voor Lopez om een betaalbare collectie te kunnen maken met goede kwaliteit en kleuren die bij haar passen. 

Het meest dure uit de collectie is een palette die je zelf kunt samenstellen ($49). De andere prijzen lopen uiteen van $8.50 tot $26. Vanaf 26 april is de collectie te koop via JenniferLopezInglot.com. Het is niet duidelijk of de producten ook naar Nederland verzonden zullen worden.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top