Fashion

Vanaf nu is Céline ook online verkrijgbaar en dat maakt ons érg blij

Breaking news! Vanaf nu zal Céline ook online verkrijgbaar zijn en dat is zeker niet niks. Het merk stond altijd bekend om zijn afwezigheid in de online winkels, maar daar komt nu verandering in. De collectie kan vanaf nu besteld worden op de site van 24 Sèvres, onderdeel van het luxe Franse warenhuis Le Bon Marché

Phoebe Philo, de creative director van Céline, zei ooit dat ze het liefst niet bekend is op het internet. Dit heeft ze voor het merk ook deels waar weten te maken.

"The chicest thing is when you don't exist on Google. God, I would love to be that person."

De collecties van Céline zijn daarom tot nu toe alleen nog maar verkrijgbaar geweest in fysieke winkels. Om je handen te krijgen op één van de prachtige items, moest je soms stad en land af. Dat heeft natuurlijk ook wel weer z'n charme, aangezien dat het merk nóg exclusiever maakt. De plekken waar de items worden aangeboden, zijn dan ook heel zorgvuldig uitgezocht. 

Toch is er nu voor gekozen om het merk ook online te gaan verkopen. 24 Sèvres, een site met de mooiste designermerken, kreeg veel vraag naar Céline items en kan de fans nu gelukkig érg blij maken met het nieuws! Naast Céline verkoopt de site ook merken als Dior, Gucci en Louis Vuitton. 

Céline maakte de samenwerking met de website op een subtiele, maar duidelijke post bekend via Instagram. 

 

Céline now available on 24sevres.com #celine #24sevres

Een bericht gedeeld door Céline Official (@celine) op

Om de lancering te vieren heeft Céline een exclusieve collectie ontworpen voor 24 Sèvres. Deze items zijn alleen op de site verkrijgbaar en dat luidt een heel nieuw tijdperk in voor het merk. Ook de rest van de items van de spring collection kunnen online geshopt worden. 

Hier een kijkje naar Céline's exclusieve collectie voor 24 Sèvres

Beeld: 24 Sèvres 

Deel dit artikel
Back to top