Fashion

Dit nieuwe Céline x Nordstrom item lijkt wel erg veel op een gewone plastic zak

De see-through tassen zijn steeds populairder en we zien ze dan ook steeds vaker voorbijkomen. Je bent er fan van of je vindt het vreselijk, maar het is hoe dan ook een trend. Een trend waar designermerk Céline nu ook vol overgave in meegaat. Ze gaan zelfs nog een stapje verder...

Als je dacht dat het niet gekker kon, dan heb je het mis. Mensen leggen steeds meer geld neer voor de meest aparte designer items en er is er zojuist eentje bijgekomen. We hebben het over de plastic tas van Céline. Een tas die werkelijk alles wegheeft van een plastic zak, maar dan is deze ongeveer 600 dollar. 

Dit opmerkelijke item is voor het eerst tijdens de Paris Fashion Week gespot. De tas is gemaakt van dik vinyl, dus mooi zal het in ieder geval wel blijven. Wij vinden de creatieve twist aan deze trend erg leuk, maar voor dit geld kijken wij toch wel graag even verder. 

De tas is op het moment exclusief verkrijgbaar bij een Nordstrom pop-up store in Seattle. Deze zal openblijven tot 26 mei en de vraag is dan ook of de tas ook online verkrijgbaar zal worden. 

 

Backstage Summer 18 Collection #CelineSummer18 #celine

Een bericht gedeeld door Céline Official (@celine) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top