Fashion

Alles wat je moet weten over Rihanna's 30ste verjaardag

Het lijkt misschien nog niet zo heel lang geleden dat je helemaal losging op hits als Pon the replay en Umbrella, maar Rihanna zit al zo'n 13 jaar in de muziekindustrie en is inmiddels uitgegroeid tot the Queen of pop music.

Deze week vierde ze haar dertigste verjaardag en dat is natuurlijk niet een leeftijd die je zomaar aan je voorbij mag laten gaan. En, laat ik je alvast vertellen, dat heeft ze ook zeker niet gedaan. 

Rihanna vierde haar b-day in New York met al haar vrienden en familie. Ze zag er nátuurlijk geweldig uit en haar outfit was, op z'n Rihanna's, heerlijk extra. Het was overduidelijk wie de birthday girl was, want ook aan diamanten geen gebrek.

Aan de foto's te zien was een geslaagd feestje!

 

gang.

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Niet alleen RiRi zelfmaar ook haar fans werden getrakteerd op een extraatje. Ter ere van de verjaardag van de zangeres werd er een limited edition Fenty Beauty highlighter uitgebracht, genaamd Dirty Thirty. Het is het populairste product van het merk, de Trophy Wife highlighter, maar dan in een nieuw jasje. 

Voor Rihanna is een nóg specialere editie gemaakt, namelijk eentje ingelegd met Swarovski kristallen. Hoe kan het ook anders. 

 

@badgalriri’s special gift! 🤩#DIRTYTHIRTY #KILLAWATT

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

En Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze niet ook iets zou doen wat net iets anders is dan anders. Op haar laatste dag als twintiger droeg de zangeres een shirt met de tekst 'I hate Rihanna' erop. Ook de kleine lettertjes 'don't trust anyone under 30' bleven niet onopgemerkt. Ze posten een foto met het oversized shirt op haar Instastory met de tekst 'last day to make a bad decision and blame it on my 20's'. Wat zou ze gedaan hebben?

Ook liet de zangeres haar liefde voor haar moeder zeker niet onuitgesproken op haar verjaardag. Met een throwback Instagram post uiten ze haar dankbaarheid en respect voor Monica Fenty. 

"10958 days ago @monica_fenty became a mother for the first time to her only daughter! Today is just as much your birthday as it is mine! I love you mom!"

Ook Monica zelf plaatste een foto van een kleine, schattige Rihanna.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top