Fashion

Rihanna deelt de lanceerdatum van haar lingerielijn + nog meer sneak peeks

Vorige week maakte Rihanna bekend dat ze naast haar eigen make-uplijn en een samenwerking met Puma, nu ook een eigen lingeriecollectie heeft ontworpen! Ze houdt niet op met het lanceren van fijne producten en dat vinden wij totaal niet erg. Gisteren deelde de zangeres die lanceerdatum van de veelbesproken ondergoedlijn.

We hadden al eerder een paar previews gezien waar we erg blij van werden, maar de foto die Rihanna nu heeft geplaatst maakt ons al helemaal enthousiast! Op de Instagram post is te zien hoe Rihanna poseert in een prachtige body die haar maar al te goed staat. Onder de foto maakt ze bekend wanneer ook wij de items kunnen gaan scoren.

"Bet ya didn’t know it’s #nationallingerieday 😍 got a lil treat for my ladies.... #SAVAGEXFENTY is coming to you worldwide on MAY 11th!!

Eerder gaf ze ons al een sneak peek van de collectie en ook dat belooft veel goeds. 

Op de SavageXFenty site is al te zien in welke maten de items verkrijgbaar zullen zijn. Fijn om te zien dat elke maat is meegenomen en dat er zelfs een kopje 'Other' staat, waarbij je zelf kan aangeven wat jouw maat is! Net zoals bij haar make-uplijn zorgt Rihanna ervoor dat niemand zich buitengesloten hoeft te voelen. 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top