Fashion

Zien: Rihanna's Fenty collectie bevat pyjamabroek met giga gat op kont

Zien: Rihanna's Fenty collectie bevat pyjamabroek met giga gat op kont

Dat celebrities (soms) nogal extreem uit de hoek kunnen komen wisten we natuurlijk al, maar de nieuwste pyjama van Rihanna slaat misschien wel alles. De populaire zangeres heeft namelijk een 2-piece pyjama set ontworpen met een gat op de kont. Ja, echt. Een gat. De pyjama uit de Savage X Fenty lingerielijn zorgt nu al voor veel spraakmakende reacties op social media

 

Een sexy sneak-peak

Om haar 112 miljoen volgers op Instagram alvast warm te maken voor wat er komen zou gaan, plaatste bad gal Riri - zoals ze zichzelf noemt - een paar dagen geleden al wat sneak-peaks van de spraakmakende pyjama op haar socialmediaccount. Op deze foto's was duidelijk te zien dat er een gat bij de kont zat. Zeg ervan wat je wilt, maar één ding is zeker: mocht Rihanna haar carrière plots niet zo lekker lopen, kan ze altijd nog aan de slag als marketeer. Ze promoot haar pyjama-lijn namelijk gewoon op een hele slimme manier (en ook nog eens gratis)!

Spraakmakende Twitter-reacties

Als er één platform is waar mensen losgaan op het laatste nieuws is het Twitter. Zo gingen fanatieke Twitteraars ook direct los over de pyjamabroek van Rihanna. En dan in het specifiek over de broek met het gat. Want je hebt ook een normale variant. Toch zullen veel mensen dit item kopen, believe me. Waarschuwing: kruip lekker dicht tegen je partner aan zodat je het niet koud krijgt. It's beginning to look a lot like... a sexy christmas - als het aan Rihanna ligt. 

Heb je interesse in deze - toch wel bijzondere - pyjamabroek van Rihanna? Je vindt 'm hier

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top