Fashion

Even luisteren: Chanel heeft een eigen playlist uitgebracht

Soms denk je dat alles wat maar bedacht kan worden al gedaan is maar niets is minder waar. Naast hele mooie handtassen en mantelpakjes, komt Chanel nu ook met een eigen playlist waarop je de muziek van de shows nonstop kan beluisteren. Dat is iets waar wij graag even kijkje naar nemen! 

Er wordt altijd erg veel tijd en moeite gestoken in de playlists voor de shows van Chanel en dat is ook voor een groot deel wat ze zo bijzonder maakt. Volgens Karl Lagerfeld, dé ontweper van Chanel, kan mode niet zonder muziek en moet dit ook niet onderschat worden.

Michel Gaubert, de muziekdesigner van Chanel, heeft zelf de 'best-of' lijst samengesteld van de muziek uit de shows. Daarnaast worden we ook getrakteerd op afspeellijsten die bij elkaar gezocht zijn door Friends of the House zoals Pharell Williams, Caroline de Maigret en Sébastien Tellier. Dit zijn dus zeker niet de minste deuntjes om te beluisteren. 

Nu kan je overal dat Chanel gevoel naar boven roepen.The streets are your catwalk! Benieuwd? Klik hier om een kijkje te nemen naar de afspeellijsten op Apple Music. 

 

#TheSoundofCHANEL now available on Apple Music through link in bio.

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top