Fashion

Dit merk heeft een eigen knock-off label gelanceerd en dát hadden we niet verwacht

Je kent het wel, de goedkopere knock-off versies van dure items met een net iets andere twist. De naam van het merk wordt een beetje anders gespeld of er mist een detail in het logo. Daar zijn de merken die nagedaan worden natuurlijk niet zo blij mee. Tenminste, dat zou je denken...

Abidas, Ball Star en nu ook Deisel. Wat deze fake brands niet met elkaar gemeen hebben is dat één daarvan ook daadwerkelijk gemaakt wordt door de keten zelf. Diesel heeft namelijk een eigen knock-off label gelanceerd om de namaakindustrie eens even flink op de hak te nemen. 

Deisel is een initiatief van de GO WITH THE FLAW campagne. De gedachte erachter is dat iedereen zich zou moeten kleden hoe hij of zij dat wil. De goedkope Deisel items werden al die tijd in een knock-off store in China Town (New York) verkocht. Hier gingen klanten er zonder dat ze het wisten met een echt Diesel item vandoor en dat voor een spotprijsje. Dat zijn pas echt lucky shoppers! 

De limited edition Deisel collectie zal vanaf maandag op de website van Diesel verkrijgbaar zijn. De kwaliteit van Diesel voor een mooi Deisel prijsje. Happy shopping! Bekijk hieronder meteen even een grappige video over de knock-off items!

Beeld: Diesel

Deel dit artikel
Back to top