Fashion

Last minute carnaval inspiratie van onze favoriete celebs

Het feest waar we ons met z'n allen op de leukste, gekste en meest creatieve manieren verkleden staat weer voor de deur: carnaval!

Nu is het niet altijd even makkelijk om een geslaagde outfit te scoren. Wat inspiratie kan daarom nooit kwaad! En laat halloween nou een perfect feestje zijn om een paar voorbeelden uit mee te pikken. 

1. Celebrity voor een dag
Altijd al een beroemheid willen zijn? Carnaval is dé periode om je moment of fame te pakken. Wie wil er nou niet een dag als Beyoncé door het leven? Katy Perry pakte het even heel anders aan en liet zich geheel omtoveren tot Hilary Clinton. Niet meer te herkennen!

2. Je favoriete sprookje
We droomde er vroeger allemaal niet van in een sprookje te leven? Tijdens carnaval is het allemaal mogelijk! Alessandra grijpt haar kans en verkleedt zich als Roodkapje. Erg schattig!

 

It fees like Halloween 🎃👻🎃 #happyhalloween #funwithmykids

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

3. Een kostuum
Even geen zin in alle moeite van make-up en pruiken? Trek een pak aan en je bent ready to go! Chrissy Teigen toverde haar dochtertje om tot een hotdog en dat leverde wel erg schattige foto's op. 

 

have you ever seen a more "why me?" face 😭

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

4. Gebruik schmink
Je hoeft niet perse all out te gaan met je outfit. Met schmink kan je ook vele creaties maken! Al is het maar een vlinder, een tijger of anders misschien een skelet. Emma Roberts ging voor dat laatste en zelfs dat rockt zij!

 

👻 @jasongarofolo @anthonyholguin 👻

Een bericht gedeeld door Emma Roberts (@emmaroberts) op

5. Ga als een duo 
Samen met je beste vriendin of je lover een carnavalsoutfit scoren, versterkt de band en ziet er tegelijkertijd ook nog eens super leuk uit. Beyoncé en Jay Z weten hier een hele creatieve draai aan te geven door zich om te toveren als Barbie en Ken.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

6. Real life Snapchat filters
Niets is te gek! De Snapchat filters zijn populairder geworden dan we ooit hadden kunnen bedenken. Dus waarom niet je liefde voor dit fenomeen tonen tijdens carnaval? Rachel Levin weet de regenboogfilter op een hele leuke manier tot leven te brengen. 

7. Sexy outfits
Carnaval is zeker ook het moment om van iets alledaags, iets heel sexy's te maken. Er valt van alles te verzinnen. Leraar, zuster... noem maar op! Demi Lovato verkleed zich als poltieagent en weet daarmee veel aandacht te trekken. 

 

Protect and serve 👮🏻‍♀️😜 Happy Halloween 🎃

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

8. Je favoriete tv-personage 
Ben jij helemaal fan van een serie of kan je niet stoppen met kijken naar die ene film? Dan kan je er ook voor kiezen om als één van je favoriete personages verkleed te gaan. Amy Schumer verbergt haar liefde voor Stranger Things zeker niet! 

 

Stranger things #happyhalloween from Eleven and Dustin!

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

9. Mythisch wezen
Last but not least! Zelfs als eenhoorn pas je perfect in het plaatje van carnaval. 

 

@patsyoneillmakeup @cilerpeksah_hairstylist 🦄✨🙌🏻

Een bericht gedeeld door Holly Willoughby (@hollywilloughby) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top