Fashion

De week van Fashionscene: Jasmijn jarig en presentaties van Ten Cate & Garnier

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem elke week een kijkje in het leven van de redacteuren van Fashionscene!

Deze week waren we uitnodigd voor twee leuke presentaties. Jasmijn was donderdag lekker vrij vanwege haar verjaardag dus Michelle moest alleen (ahhh) naar het event van Ten Cate.

Danique van Girlscene had Jasmijn's bureau een kleine makeover gegeven... Helaas ziet Jasmijn het pas maandag omdat ze een heerlijk lang weekend (van donderdag tot maandag) heeft!

Het oerhollandse ondergoedmerk Ten Cate heeft een heuse revamp gehad en is weer helemaal terug. Denk aan verfijnde materialen, een perfecte fit en een cool design. Van rompertjes voor baby's en pyjama's voor kindjes tot prachtige onderjurkjes en comfortabel ondergoed voor vrouwen en mooie boxers voor mannen: er is voor ieder wat wils.

Fashionscene's Michelle bij het evenement van Ten Cate

Oma Ten Cate met haar knappe kleinkindjes

Mama Ten Cate

Papa Ten Cate vouwt keurig de was

De collectie werd gepresenteerd in 'het huis van familie Ten Cate' onder het genot van een heerlijk ontbijtje dat werd gemaakt door The Feeders. Zo willen we elke ochtend wel de dag beginnen!

Een deel van het heerlijke ontbijtbuffet gemaakt door The Feeders

Overnight oats met kokosyoghurt en raspberry coulis

Vrijdag mochten we aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwe skincare lijn van Garnier. Alle producten zijn voor ten minste 96% gemaakt van materialen met een natuurlijke origine. Het handige is dat op de verpakking precies achter de moeilijke termen wordt aangegeven waar het ingrediënt van is gemaakt. 

De presentatie vond plaats in het prachtige Atelier de Vijzel waar we kennismaakten met het idee achter de lijn en de vier verschillende collecties. Rozenwater zorgt voor hydratie en verzorgt de gevoelige en droge huid, honing voedt en herstelt de droge huid, groene thee zuivert de gemengde en vette huid en zorgt voor een matte uitstraling en aloë vera zorgt voor intense hydratie van de normale huid.

Drinken en snacks bij de Garnier presentatie

Hieronder nog wat leuke producten die we deze week hebben ontvangen, waaronder het Midnight Recovery Concentrate van Kiehls en de nieuwe najaarscollectie van Essie!


Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top