Fashion

Tommy Hilfiger vindt dat ontwerpers trots zouden moeten zijn om Melania Trump te kleden

Dat Trump is uitgekozen als toekomstige president heeft voor enorme ophef gezorgd en ook zijn vrouw Melania Trump wordt hierin meegenomen. Tommy Hilfiger vindt dit onnodig.

Designer Sophie Theallet, die first lady Michelle Obama de afgelopen acht jaar vaak heeft gekleed, liet weten dat ze van plan is om dit nóóit voor Melania Trump te doen. In een open brief aan andere designers vertelde ze waarom ze weigert om Melania te kleden en het zijn krachtige woorden. “As one who celebrates and strives of diversity, individual freedom, and respect for all lifestyles, I will not participate in dressing or associating in any way with the next First Lady.”

Er waren tot nu toe nog geen andere designers die hun mening gaven over deze kwestie tot nu. Tommy Hilfiger laat zich als eerste horen en wel met een hele andere mening. De designer vindt dat Melania een prachtige vrouw is en dat iedere designer trots zou moeten zijn om voor haar te mogen werken, net zoals iedereen vereerd was om Michelle Obama te kleden. “I don’t think people should become policital about it.” 

We zijn benieuwd of designers de woorden van Tommy Hilfiger zullen volgen. Of dat ze toch achter Sophie Theallet staan..

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top