Wedding

Je kan nu een taart van Vera Wang en Ladurée op je bruiloft eten!

Het is de droom van menig vrouw om haar ja-woord te mogen geven in een jurk van Vera Wang. Maar er is nu nog een manier waarop je designer terug kan laten komen op je bruiloft en wel een hele lekkere.

Vera Wang heeft de handen ineengeslagen met de Franse patisserie Ladurée voor een collectie trouwgebak. Vera Wang Pour Ladurée zal onder andere bestaan uit een macaron met een kokosnoot en crème chantilly (slagroom met vanille) smaak en een taart met mango en kokosnoot smaak. Vanzelfsprekend is de gehele collectie uitgevoerd in witte of blush tint. Op de taart is wel een zwarte strik mogelijk.

Vera Wang heeft goede herinneringen aan Ladurée en wilde daarom graag samenwerken met het merk. "Among my most memorable and enchanting experiences in Paris has always been Ladurée, whether it was tea sandwiches, shopping with my mother, or taking my daughters for lunch in St Germain, Ladurée has always been a part of my Parisian experience", aldus Vera.

Vanzelfsprekend is de limited edition patisserie niet goedkoop. Om even een idee te schetsen: een stuk taart kost 20 dollar per persoon met een minimale afname voor 40 personen en een macaron kost minstens 3,40 dollar (afhankelijk van hoeveel je koopt). Maar dan heb je natuurlijk wel wat...

Beeld: Vera Wang Pour Ladurée

Deel dit artikel
Back to top