Fashion

De week van Fashionscene: Schoenen ontwerpen met Noë & winkelopening Daniel Wellington

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem elke week een kijkje in het leven van de redacteuren van Fashionscene!

Deze week stonden er weer een aantal evenementen op de planning. Tussen de regenbuien door bezochten we de opening van de eerste Daniel Wellington winkel in Amsterdam in de Runstraat. Onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes deden we een rondje door de winkel waar ook direct het nieuwste horloge uit de collectie van Daniel Wellington te bewonderen was. Ook mocht Jasmijn haar creativiteit gebruiken om met Noë Antwerp een eigen pump te ontwerpen. 

De collectie van Noë Antwerp bestaat uit verschillende modellen schoenen, pumps en laarsjes. Al deze modellen zijn te verkrijgen in 88 verschillende kleuren die je zelf kunt costumizen. Aan de hand van kleurenkaarten en leren staaltjes gingen we zo creatief mogelijk aan de slag. 

Met de opening van de Daniel Wellington store in de negen straatjes in Amsterdam opent het horloge merk de eerste winkel in Nederland. Gezichten van het label zijn Kendall Jenner en Lucky Blue Smith. 

Onder het genot van bijzondere hapjes. Een stomend bospaddenstoelensoepje en een verrassend pompoengerechtje deed Fashionscene een rondje door de winkel op de Runstraat.

Zeker even een bezoekje waard!

De dag erna was het aan Jasmijn om haar creativiteit aan het werk te zetten voor een persoonlijk ontwerp van Noë Antwerp. In de showroom van het PR bureau was genoeg inspiratie op te doen.

Aan de lange tafel kozen we aan de hand van een kleurenkaart met leerstalen de combinaties uit.

Er waren ook weer fantastische hapjes te vinden. Dit keer van het zoete soort. 

Zoiets is het geworden. Mooi?! Wil je zelf een creatie maken? Dat kan hier. 

Tot volgende week!

Deel dit artikel
Back to top