Fashion

Zien: de nieuwe Love Stories Swim Club x H&M collectie

Zien: de nieuwe Love Stories Swim Club x H&M collectie

H&M is opnieuw de samenwerking aangegaan met lingeriemerk Love Stories. Dit keer niet voor een nieuwe lingeriecollectie, maar een exclusieve swimwearcollectie. Vinden we héél leuk!

Na een succesvolle eerste samenwerking, slaan de het Amsterdamse Love Stories en de Zweedse modeketen de handen opnieuw ineen. Het resultaat is dit keer een prachtige swimwearcollectie en bijbehorende accessoires. De swimwear belooft even speels en flirty te zijn als we van de lingeriecollecties gewend zijn. 

Ibiza uit de jaren '70

De nieuwe swimwear collectie is gebaseerd op het Ibiza uit de jaren '70, toen het hippietijdperk in volle gang was. De collectie is bestemd voor zowel het meisje dat ligt te zonnen op het strand als zij die op haar surfplank de golven trotseert. Vakantiebeelden van fotograaf Slim Aarons, van onder andere boetiekhotel Los Enamorados, bepaalden de sfeer van de nieuwe collectie. Een pallet van vintage roze, oranje en groen vormt dan ook de basis. In combinatie met prints en kleurvlakken leidt dit tot verrassend mooie combinaties. 

Romantisch en retro

Zowel sportief als elegant dus, met romantische kleuren, fijne prints en sporty silhouetten. De collectie bevat 26 items met retro triangel bikini's, bandeau bikinitops, wetsuits en offshoulder swimsuits, met de lieflijkheid van de Love Stories lingerie zoals we die kennen. Ook bestaat de collectie uit zomerse accessoires, zoals sarongs, tunieken, slippers en handdoeken. Het mix 'n match principe zoals we die bij Love Stories kennen, is ook toepasbaar op deze nieuwe swimwear collectie. Yay! Laten dat strandweer maar komen. 

De nieuwe Love Stories Swim Club x H&M collectie is vanaf 13 juni wereldwijd verkrijgbaar in geselecteerde winkels van H&M en online. Bekijk hieronder alvast de beelden van de nieuwe collectie. 

 

Beeld: H&M, Love Stories
Deel dit artikel
Back to top