Fashion

Zien: het volledige lookbook van H&M's prachtige nieuwe Consious Exclusive Collection

Zien: het volledige lookbook van H&M's prachtige nieuwe Consious Exclusive Collection

De Conscious Exclusive Collection van H&M heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Ieder jaar lanceert de Zweedse modeketen een luxe collectie waarbij gebruikt gemaakt wordt van duurzame materialen. Op 11 april zal alweer de achtste Conscious Exclusive Collection in de schappen hangen van H&M.

De collectie is geinspireerd op de schoonheid van de natuur én is geproduceerd van bijzondere materialen. Eerder werd al gebruik gemaakt van gerecycled polyester, biologisch katoen, biologisch linnen, biologische zijde, TENCEL™ lyocell, gerecycled plastic, gerecycled glas en gerecycled zilver en dit seizoen worden Piñatex®, BLOOM™ Foam en Orange Fiber® aan het lijstje met duurzame materialen toegevoegd. 

Gisteravond werd de collectie in Los Angeles gelanceerd in het bijzijn van celebrities en modellen als Dakota Fanning, Irina Shayk, Alek Wek, Whitney Port en Amber Valetta. Daarnaast werd het lookbook vrijgegeven met daarin de volledige Conscious Exclusive Collection die weer enorm prachtig is! Onze favorieten? De mouwloze jurk met v-hals, ruches en bloemen, het prachtige witte pak en de plooirok met metallic print. 

Bekijk een paar beelden van de lancering gisteravond én het hele lookbook hieronder. Welke items zou jij wel willen hebben? 

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top