Fashion

FEBO lanceert limited edition kledinglijn voor alle fans van de snackbar

Een paar weken geleden konden wij in de teaser al kennis maken met de limited edition kledinglijn van FEBO en nu blijkt dat het absoluut geen grap was van de snackbar, een heuse FEBO collectie is een feit.

Badslippers, een snack-shirt, snackshorts en een echt grip-shirt recht van de kroketwalk. Vanaf vandaag kunnen de echte FEBO-fans rondlopen in een compleet tenue van de snackbar waarmee je de ultieme liefde optimaal kunt uitten. De items zijn geïnspireerd op voetbal, dit omdat voetbal en snacken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Met de FEBO badslippers steel je gegarandeerd de show op elke camping en al helemaal in jouw buurt-FEBO. Met het Grip-shirt kun je dankzij het warmhoud-compartiment overal en altijd een snackje nuttigen. Het snack-shirt siert de modebewuste snacker en is helemaal leuk te combineren met het snackshort voor die te gekke haute-frituur look.

De slippers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17.00 uur opent de webshop waar alle items verkrijgbaar zijn. Bekijk alle items hieronder.

Beeld: FEBO
Deel dit artikel
Back to top