Fashion

Oei! Kim Kardashian wordt voor dit bizarre bedrag aangeklaagd

Keeping up with the Kardashians is allang niet meer zo makkelijk als dat het ooit was. Het is bijna onmogelijk om bij te houden waar de familie zich allemaal mee bezig houdt. Zo zijn er eigen beautylijnen, kledinglijnen en is er elke week wel weer een nieuwe samenwerking te noemen. Maar, nu is er één van Kim Kardashians vele projecten in opspraak geraakt.

LuMee phone case wordt namelijk aangeklaagd en niet zo’n beetje ook. Bij LuMee staat de grootste passie van Kim Kardashian centraal, namelijk het nemen van selfies. LuMee phone case is het telefoonhoesje dat je gezicht oplicht bij het nemen van een selfie en Kim Kardashian gebruikt deze dan ook regelmatig voor haar selfies.

 

Say cheese

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Maar…volgens Hooshmand Harooni is dit niet een uitvinding bedacht door Kim Kardashian. Hooshmand Harooni kreeg in 2013 al een patent voor een zelfde soort telefoonhoesje die hij onderbracht bij het bedrijf Snaplight. Zowel Harooni en Snaplight klagen nu Kimisaprincess, Inc. aan. Het bedrijf van Kim Kardashian dat de telefoonhoesjes verkoopt en ook daadwerkelijk heel winstgevend is.

Kimisaprincess, Inc. wordt nu aangeklaagd voor 100 miljoen dollar! Een woordvoeder van de Kardashians en Kim liet in een statement weten dat Kim Kardashian niks te verwijten valt en dat ze niks verkeerd heeft gedaan. Volgens de woordvoerder is de aanklacht slechts een poging om Kim te beschuldigen van kopiëren.  

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top