Mama

Doutzen en Sunnery delen zeldzaam kiekje van dochtertje Myllena Mae

Wie jarig is trakteert, moeten Doutzen en Sunnery James gedacht hebben. Dochtertje Myllena Mae werd gisteren drie jaar en in al die jaren wisten de twee beroemde ouders hun knappe kindje heel slim uit de media te houden. Zo nu en dan werd er een sneak peek van het meisje op Instagram gedeeld. Dan zagen wij Myllena Mae in de verte rennen of deelde Doutzen juist trots een close up van de volle bos kroeshaar van haar dochter.

 

What a perfect day with the crew #familytime #qualitytime @sunneryjames

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Tot nu, want zowel Sunnery als Doutzen delen voor de gelegenheid van de derde verjaardag van Myllena Mae een duidelijk kiekje van hun grote dochter. Onder de foto schrijft Doutzen. “She's the boss already at 3 years old today! We love you so much angel.” Terwijl Sunnery koos voor het onderschrift: “Time flies little princess! Happy birthday. I love you!”

 

She's the boss already at 3 years old today! We love you so much angel ❤️ #hbd #bosslady

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Het is duidelijk te zien dat Myllena Mae veel tijd met haar ouders heeft doorgebracht want als een volleerd model poseert het knappe meisje tegen een witte muur en kijkt ze zelfverzekerd in de camera. Happy Birthday Myllena Mae!

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top