Fashion

Gerucht: deze modeontwerper gaat misschien wel weg bij zijn eigen merk

Vanaf 1997 tot en met 2013 stond hij aan het roer van Louis Vuitton maar was al die tijd ook nauw betrokken bij zijn eigen label, dat hij oprichtte in 1986. Een paar jaar geleden verliet hij het grote Franse modehuis om zich helemaal te kunnen storten op zijn eigen merk.

Maar helaas gaat het toch niet goed met Marc Jacobs. In verlijking met grote namen als Gucci, Louis Vuitton, Michael Kors en Dior gaat het behoorlijk slecht met het ooit nog zo populaire Amerikaanse label. Nu gaat het gerucht dat de ontwerper zijn eigen merk compleet gaat verlaten.

De reden hiervoor, naast dat het slecht gaat, is ook de stoelendans die achter de schermen gaande is. Diverse belangrijke pionnen hebben hun positie verlaten waarna nieuwe zijn aangesteld. Volgens Business of Fashion zijn er nu gesprekken gaande voor eventuele versterking van Marc Jacobs zodat hij zich volledig op het ontwerpen kan storten. Mochten ze er niet uitkomen, dan zou de kans groot zijn dat hij definitief afscheid neemt van het label wat zijn eigen naam draagt.

Wij hopen op een goede afloop!

 

Yeah, just chillin' in the garden in my new @prada coat.... @zambishot #summerfur #noplacelikehome #johnmccracken

Een bericht gedeeld door Marc Jacobs (@themarcjacobs) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top