Fashion

Audrina Patridge denkt dat er nog een vervolg op The Hills komt

Hoewel de serie al ruim tien jaar van de buis is verdwenen ,en de sterren uit de semi realityserie The Hills afgelopen jaar nog samen kwamen voor een reünie, is er één oud The Hills ster die nog niet geloofd dat dit het einde betekent voor de serie.

Audrina Patridge is er van overtuigd dat er meer te vertellen en zoals in de theme song al te horen was…”The rest is still unwritten.” Toch is er sinds de uitzending van de laatste aflevering behoorlijk wat veranderd voor de sterren van de show. Lauren Conrad is inmiddels bevallen van een zoontje en zowel Whitney als Heidi zijn op dit moment zwanger. Audrina zelf werd afgelopen jaar moeder van dochtertje Kirra Max.

 

❤️this one loves the ocean, birds, boats & balloons & I probably shouldn't forget Music!!! 🎼

Een bericht gedeeld door Audrina Patridge-Bohan (@audrinapatridge) op

Audrina denkt dat deze veranderingen juist ten goede zouden komen voor een eventuele The Hills reunie. “I feel like we are all at a different place in our lives and we’re past the drama, past the cat fights. We’re all married, we all have kids, we’re all at a different place in our lives so we’d all be able to relate to each other way more than five years ago.” Vertelde Audrina aan E! News.

Toch is Audrina op dit moment de enige die spreekt over een eventueel vervolg op de serie. Hoe de andere dames daarin staan is nog niet bekend. Ach, wij kunnen ons nog steeds vermaken met herhalingen.

I'm obsessed with this old VW we shot with at the amazing & beautiful @paseahotel for @elevatedluxurylife magazines. (Wearing @preyswim 👙)

Een bericht gedeeld door Audrina Patridge-Bohan (@audrinapatridge) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top